Στη σκιά των συγκλονιστικών γεγονότων σε όλη τη χώρα, εξαιτίας των πυρκαγιών, μία περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κερατέα.

Πρόκειται για την περίπτωση ενός ηλικιωμένου άνδρα. Κάποιος είχε εντοπίσει τον 90χρονο νεκρό στην αυλή του σπιτιού του, λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης (25/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 90χρονο εντόπισαν στις 10:45 το πρωί της περασμένης Τρίτης. Το σπίτι του βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Μεταξά, με τις Αρχές να παρατηρούν την κατάσταση με ιδιαίτερο σκεπιτικισμό.

Κάποια σημάδια στο κορμί του άτυχου άνδρα, υποδήλωναν επίθεση και ως εκ τούτου, κλήθηκε το Ανθρωποκτονιών για να επιληφθεί της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και των εγκληματολογικών εργαστηρίων συνέλεξαν αποτυπώματα, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Τι δείχνει το πόρισμα για τον 90χρονο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ιατροδικαστικό πόρισμα φέρεται να αναφέρει πως ο 90χρονος έχει δεχτεί πυροβολισμό στα πλευρά, πιθανότατα από καραμπίνα.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί πως ο άτυχος ηλικιωμένος είχε τραυματιστεί θανάσιμα από πτώση, ωστόσο μία πιο προσεκτική εκτίμηση, φανερώνει διαφορετικά στοιχεία. Επιπροσθέτως, διαπιστώθηκε πως στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου επικρατεί μία αναστάτωση, η οποία ενδεχομένως να οφείλεται από κάποια ληστρική επίθεση.

Photo credits: Evrokinissi (Αρχείου)