Συνεχίζονται οι εξελίξεις για τη δολοφονία του 19χρονου, Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από τις ομολογίες των κατηγορουμένων. Η χθεσινή ημέρα, ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη για την εξέλιξη της υπόθεσης, αφού όλοι οι συλληφθέντες για την φονική επίθεση στον Άλκη και τους φίλους του, κατονόμασαν συγκεκριμένο άτομο ως τον δολοφόνο του 19χρονου.

Πρόκειται για τον 22χρονο Γ.Κ. , ελληνικής καταγωγής, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί και ήταν και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που συμμετείχε στην επίθεση.

Την ίδια ώρα, αναφορικά με την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στον 19χρονο Άλκη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η Ιατροδικαστής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ, κα. Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση.

Η ίδια ανέφερε: «Το παιδί πέθανε από τον συνδυασμό των κακώσεων που του προκάλεσαν στα κάτω άκρα, μαζί με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ήταν που επέφερε το τελικό αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ένα τραύμα. Μιλάμε για πολλά και διαφορετικά χτυπήματα»

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την δολοφονία

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τα οχήματα των δραστών λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το mynews, και σε αυτό φαίνεται η πορεία των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του.


Διακρίνονται τέσσερα αυτοκίνητα να κατεβαίνουν την Πλαστήρα.

Στον ανακριτή οι γονείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, θα βρεθεί σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέκης Κούγιας, μαζί με τους γονείς του 19χρονου, καθώς και τους δύο φίλους του και τους γονείς τους, οι οποίοι εκείνο το βράδυ της δολοφονικής επίθεσης, τραυματίστηκαν από τους χούλιγκαν.

Σύμφωνα με το thesstoday θα έχουν συνάντηση με τον ανακριτή, ωστόσο κανείς δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια κατάθεση. Ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του αναμένεται να ζητήσει αντίγραφο της δικογραφίας.