Ένοπλο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (28/8), καθώς ένας άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 28χρονο Ρομ.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε καταυλισμό της περιοχής Νέας Ζωής στον Ασπρόπυργο. Μέχρι στιγμής οι μαρτυρίες είναι συγκεχυμένες για το πως συνέβη το επεισόδιο. Πληροφορίες κάνουν λόγο για συγγενή του θύματος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Μία μεταξύ τους παρεξήγηση οδήγησε τον δράστη στο να πάρει όπλο και ν’ αναζητήσει τον 28χρονο συγγενή του.

Μόλις τον εντόπισε άνοιξε πυρ. Ο 28χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και αμέσως προκλήθηκε πανικός. Ο δράστης διέφυγε από την περιοχή, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η κατάσταση στον καταυλισμό είναι έκρυθμη καθώς οι συγγενείς του θύματος έχουν βάλει φωτιά στο σπίτι του δράστη, ενώ έχουν σημειωθεί συμπλοκές μεταξύ των στενών φίλων των δύο πρωταγωνιστών της ιστορίας.

Ισχυρότατη αστυνομική δύναμη βρέθηκε στον καταυλισμό στον Ασπρόπυργο σε μία προσπάθεια να συνδράμει στο έργο της Ασφάλειας, ώστε να ληφθούν καταθέσεις, να συλλεγχθούν στοιχεία και παράλληλα να διατηρηθεί η τάξη μεταξύ των εμπλεκόμενων. Ταυτόχρονα σαφώς, γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό του δράστη.

Photo credits: Evrokinissi (Αρχείου)