Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, την Τρίτη (04/04), στη Θεσσαλονίκη, από διερχόμενο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας κοντά στα νεκροταφεία. Το θύμα ήταν στην θέση του συνοδηγού και με βαθύ τραύμα στο κεφάλι, πιθανόν από πυροβολισμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας voria.gr, το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί στην πρώτη θέα του πτώματος. Το όπλο του εγκλήματος ακόμa δεν έχει εντοπιστεί με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Η άτυχη γυναίκα που, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, είναι Ρομά ηλικίας περίπου 60 χρόνων, βρέθηκε νεκρή στη θέση του συνοδηγού. Οι πληροφορίες λένε πως ήταν γνώριμη των Aρχών, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και, μάλιστα, είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως η Σήμανση και τις σχετικές έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ανατροπή με τον δράστη της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη

Βέβαια, το αυτοκίνητο προέκυψε πως ήταν νοικιασμένο και καιρό πριν την ανθρωποκτονία και βρέθηκαν τα στοιχεία του μισθωτή που, όπως όλα δείχνουν, είναι ο γιος του θύματος και αναζητείται από τις Αρχές. Μάλιστα, τόσο η μητέρα όσο και ο γιος φέρονται να αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.

Η έρευνα συνεχίζεται μέχρι να εντοπιστεί το συγκεκριμένο άτομο και να προσαχθεί για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις, που ενδεχομένως να οδηγήσουν και στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Photo credits: voria.gr