Μέχρι στιγμής, έχουν βγει μόνο τα αποτελέσματα DNA που δείχνουν πως το πτώμα της 27χρονης ανήκει στην Αναστάζια. Η μητέρα της δεν είχε κάνει αναγνώριση καθώς η Αστυνομία έκρινε πως το άψυχο κορμί του κοριτσιού ήταν σε άσχημη κατάσταση. Στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει και το δείγμα DNA που βρέθηκε στα νύχια της Αναστάζια ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι ίδιο με το δείγμα που πήραν από τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Τι κατέθεσε ο ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια

Δεν καλύπτουν τα κενά της ιστορίας που αφορά τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, τα όσα φέρεται να κατέθεσε ο νούμερο ένα ύποπτος, 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός. Τόσο η ανακρίτρια όσο και η εισαγγελέας συμφώνησαν πως ο ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια, θα πρέπει να κρατηθεί. Ωστόσο σημειώνεται, πως μέχρι και σήμερα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για τη δολοφονία της Αναστάζια.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε στην ανακρίτρια τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 12ης Ιουνίου.

δολοφονία της Αναστάζια

«Η Αναστάζια κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί. Μου ζήτησε να πάει τουαλέτα στο σπίτι μου και φύγαμε με τη μηχανή μου. Στο σπίτι μου, βρισκόταν και ο συγκάτοικός μου από το Πακιστάν. Παραμείναμε εκεί για αρκετή ώρα πίνοντας μπύρες και καπνίζοντας. Ύστερα, φύγαμε και πάλι με τη μηχανή μου. Την άφησα 100 με 200 μέτρα από την ταβέρνα του […]. Εκεί είχε κανονίσει να πάει ο σύντροφός της να την παραλάβει. Την άφησα, έφυγα και μετά δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να είπε ο 32χρονος στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από στιγμή σε στιγμή αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα ρίξουν άπλετο φως αναφορικά με την ταυτότητα του ανθρώπου που ήρθε σε επαφή με την αδικοχαμένη Αναστάζια.

«Η καρδιά μου αιμορραγεί, η ζωή μου πήγε στην κόλαση», λέει ο σύντροφός της

«Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και είχαμε μια πολύ καλή ζωή μαζί. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Ήταν το άλλο μου μισό. Τώρα απλά η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση», είπε ο σύντροφος της Αναστάζια στην εκπομπή «Το Πρωινό».