Οι πιέσεις της οικογένειας της 12χρονης αλλά και των συνηγόρων της, έπιασαν τόπο. Μετά τις επιθέσεις που φέρεται να δέχτηκε το κορίτσι, η 33η τακτική ανακρίτρια αποδέχτηκε το δεύτερο αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση, αφού το πρώτο αίτημα το είχε απορρίψει ως αόριστο. Η νεαρή κατέθεσε εκ νέου στη ΓΑΔΑ και στην ειδική ψυχολόγο αξιωματικό, με την οποία έχει αναπτύξει ευκολία στην επικοινωνία μετά από πέντε συν μία καταθέσεις.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μ. Δευτέρας (10/4), με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως η νεαρή έδωσε 10 ακόμη ονόματα ανδρών που ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί. Η νεαρή ονομάτισε τους παραπάνω είτε με τα μικρά τους ονόματα, είτε με κάποια στοιχεία όπως το χρώμα το αυτοκινήτου τους.

Τα νέα αυτά στοιχεία δεν ήταν απολύτως διαφωτιστικά για τους αστυνομικούς και χρειάστηκαν να δοθούν διευκρινήσεις. Λέγεται πάντως πως οι παραπάνω φέρονται να βρίσκονται στη γύρω περιοχή του Κολωνού.

Για ακόμη μία φορά φέρεται να έγινε προσπάθεια προκειμένου να ταυτοποιηθούν πρόσωπα αναγνωρίσιμα ή εύπορα. Η ψυχολόγος αξιωματικός αναφερόμενη στον Ηλία Μίχο την ρώτησε αν της είχε ζητηθεί να πάει με «πλούσια πρόσωπα που έχουν λεφτά». Το κορίτσι, όμως, δεν είχε κάτι περισσότερο να προσθέσει γι’ αυτό καθώς, όπως φέρεται να είπε, δεν πήγε ποτέ σε αυτά τα ραντεβού που ήθελε να κλείσει ο Μίχος.

Οι παρεμβάσεις του Νουλέζα

Σε πραγματικό μαραθώνιο έχει εξελιχθεί η διερεύνηση της υπόθεσης των βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Ήδη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής βρίσκονται 21 άτομα, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας, ενώ συνολικά 22 είναι οι κατηγορούμενοι, μιας και μόλις ένας έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τώρα, στην… ανάπαυλα των εντάσεων γύρω από τις φερόμενες επιθέσεις που έχει δεχτεί η 12χρονη από αγνώστους όσο φιλοξενείται στο σπίτι συγγενούς της, έρχεται ένας γνωστός δικηγόρος, ο οποίος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για ν’ αναλάβει την υπεράσπιση του Ηλία Μίχου, ο Βασίλης Νουλέζας προκειμένου να ρίξει μία ακόμη… βόμβα και να ταράξει για τα καλά τα νερά της υπόθεσης.

Ο έμπειρος νομικός με ανάρτησή του στο διαδίκτυο πριν την κατάθεση της 12χρονης ισχυρίστηκε πως υπάρχουν ακόμη ουκ ολίγοι που ζήτησαν τη 12χρονη για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους.

Μάλιστα φέρεται να είναι ένας από αυτούς είναι ένας καναλάρχης τοπικού σταθμού της Αττικής, τον οποίο ο κ. Νουλέζας αποκαλεί «βασιλιά του telemarketing». «Η 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό ανεγνώρισε γνωστό καναλάρχη Αθηνών «πελάτη» (επονομαζόμενο βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!», είπε και είναι αλήθεια πως ξεσήκωσε θύελλα φημών και συζητήσεων.

Η συγκάλυψη και ο… κοινοβουλευτικός

Μέσα σε όλα πάντως, ο Βασίλης Νουλέζας δεν εγκαταλείπει το αφήγημα που θέλει γνωστούς, επώνυμους έως και πολιτικούς να έχουν σπεύσει στο παρελθόν για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους πάνω στη 12χρονη: «… Διότι η ανήλικη όπως πληροφορούμαι αναζητά στο διαδίκτυο να θυμηθεί, να εντοπίσει να βρει φωτογραφίες για αρκετούς επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν επάνω της. Μεταξύ αυτών ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα αλλά έκτοτε χάθηκε. Ο οποίος συνομιλούσε με κωδικούς με τον Ηλία Μίχο και έχουν καταγραφεί αποκωδικοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. οι χυδαίες συνομιλίες τους. Πλην όμως δεν έχουν φθάσει ακόμη στα ίχνη του».

Οι παρακρατικοί και οι 213

Από εκεί και πέρα, ο κ. Νουλέζας στάθηκε ιδιαίτερα στη λίστα των 213 που επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τα προφίλ της 12χρονης στο Blindchat, ενώ σχολίασε τις πληροφορίες περί επιθέσεων και τραυματισμού της νεαρής: «Η πλούσια λίστα 213 είναι μακρά και οι περισσότεροι επικοινωνούσαν ώστε να καθορίσουν συνάντηση μέσω Ηλία Μίχου κυρίως μέσω της πλατφόρμας Blindchat, μέσω emails πολλές φορές με ψευδώνυμα για να συνευρεθούν ερωτικά με την ανήλικη χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Για αυτό έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα με βία εντείνοντας τις ενέργειες τους με την πρόσφατη επίθεση αγνώστου που παραβίασε την είσοδο της οικίας της και επεχείρησε να την πλήξει με μαχαίρι, να την τρομοκρατήσουν να την εκφοβίσουν και να της κλείσουν  τελικά το στόμα. Συνδέεται σχετίζεται το τελευταίο συμβάν με την είδηση ότι ζήτησε να καταθέσει. Υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης όπως γίνεται αντιληπτό. Να μην συλληφθούν ορισμένοι που την κακοποίησαν σεξουαλικά. Στην βρώμικη υπόθεση μαστροπείας σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης εμπλέκεται  αναμφίβολα και άλλο δημόσιο πρόσωπο πλην του προφυλακισμένου διαιτητή. Νομίζω ότι πρόκειται και για διάφορους παρακρατικούς που δρουν και διεκπεραιώνουν τέτοιες εντολές», έγραψε μεταξύ άλλων.

Νέα παρέμβαση

Μέσα σε όλα ο κ. Νουλέζας επανήλθε την Μ. Τρίτη (11/4) με νέα ανάρτηση. Ισχυρίστηκε πως ο «καναλάρχης» τον οποίο «φωτογραφίζει» έχει έρθει σε επαφή 20 με 30 φορές με την 12χρονη, παρουσία μάλιστα αστυνομικών!

«20-30 φορές συναντήθηκε παρουσία Αστυνομικών ενίοτε ο Καναλάρχης με την ανήλικη σε Ταβέρνα  στην Λένορμαν! Ήταν παρών ο Ηλίας Μίχος, τον γνωρίζει; Ας κληθεί από την κα. 33η ανακρίτρια να το επιβεβαιώσει. Το κατέθεσε στην παιδοψυχολόγο κ. Κωσταράκου στην ΓΑΔΑ η 12χρονη! Ο κοινοβουλευτικός “πελάτης” είναι πρώην βουλευτής! Αν χρειαστεί θα τον αποκαλύψω αν φοβηθεί ή δεν τον θυμάται η ανήλικη», έγραψε μεταξύ άλλων