Υπάρχουν πολλές μορφές μπούλινγκ και οι δύο ανήλικοι νταήδες φέρονται να βρήκαν έναν άλλο τρόπο για να κάνουν επίδειξη δύναμης και… μαγκιάς. Το ξύλο είναι πάντα στην ημερήσια διάταξη, ωστόσο τώρα αρχίζει και γίνεται κανόνας η διαπόμπευση.

Αυτός φαίνεται να ήταν ο σκοπός των «μπούληδων» που έκαναν τη ζωή δύσκολη το βράδυ του Σαββάτου σε δύο παιδιά 14 και 12 ετών, στη διασταύρωση των οδών Κασσαβέτη και Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά.

Στον πλέον κεντρικό δρόμο των βορείων προαστίων, οι δύο ανήλικοι νταήδες, 15 και 14 ετών, αφού εγκλώβισαν τους δύο σχεδόν συνομηλίκους τους, ανάγκασαν τον μικρότερο με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (μαρτυρίες μιλούν για σουγιά, ωστόσο δεν υπάρχει πληροφόρηση για κατάσχεση σχετικού αντικειμένου από την ΕΛ.ΑΣ.) να πει on camera ενός κινητού, πως «είμαι π…α».

Σκοπός τους κατά τα φαινόμενα ήταν να δημοσιεύσουν τα καμώματά τους στα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας επίδειξη δύναμης και δείχνοντας τη… μαγκιά τους. Αφού έκαναν το… κομμάτι τους, χτύπησαν τον μικρότερο στο κεφάλι και στα πλευρά με γροθιές και κλωτσιές.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο ΤΑ Κηφισιάς, με τις Αρχές να προσάγουν αρχικά τους δύο δράστες και μετά από τη διαδικασία αναγνώρισης, συνέλαβαν τον 15χρονο και τον 14χρονο.

Οι ανήλικοι νταήδες και πως έδρασαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 1-4-2023, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, δύο ημεδαποί, 15 και 14 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και για μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι προσέγγισαν δύο ημεδαπούς, 14 και 12 ετών, στην περιοχή της Κηφισιάς, τους ζήτησαν να αποχωρήσουν από το σημείο και με την απειλή αιχμηρού και μεταλλικού αντικειμένου περιόρισαν τον 12χρονο και τον ανάγκασαν να πει υβριστικές για τον ίδιο φράσεις, προβαίνοντας παράλληλα σε βιντεοσκόπηση μέσω κινητού τηλεφώνου.

Στη συνέχεια τον χτύπησαν με λακτίσματα και γροθιά στα πλευρά και στο κεφάλι.

Ανωτέρω αστυνομικοί που τους αναζητούσαν, εντόπισαν τους κατηγορούμενους στην ίδια περιοχή και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».