Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής (2/6), η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη ενός ακόμη άνδρα, ο οποίος εμπλέκεται σε αυτή την φρικώδη ιστορία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι Αρχές και συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων, προέβησαν σε μία ακόμη σύλληψη, συνέπεια της επιχείρησης που έστησαν στην περιοχή του Κολωνού. Αυτή τη φορά πέρασαν χειροπέδες σε έναν 48χρονο άνδρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές.

Αυτός ήταν ο 6ος αλλοδαπός που συλλαμβάνεται, μέσα σε δύο 24ωρα για την υπόθεση της 12χρονης. Οι Αρχές θυμίζουμε πως κατά τη χθεσινή ημέρα Πέμπτη (1/6) είχαν προχωρήσει στη σύλληψη συνολικά 7 ατόμων. Πρόκειται για δύο Έλληνες, πατέρας και γιος, 48 και 20 ετών, για δύο υπηκόους Πακιστάν 52 και 36 έτων, όπως και για δύο υπηκόους Μπαγκλαντές 44 και 28. Τελευταίος συνελήφθη ένας Αλβανός 47 ετών.

Η νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της 12χρονης

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος, σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».