Πριν ολίγων ημερών, ο δισεκατομμυριούχος, που έγινε και ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter αποκτώντας πρόσφατα το 9,1% της εταιρείας, Elon Musk, έγινε γνωστό πως θα μπει στο διοικητικό συμβούλιο, ωστόσο τελικά έγινε η ανατροπή. Μια εξέλιξη που ανακοίνωσε ο CEO του κοινωνικού δικτύου, Parag Agrawal, με ανάρτησή του.

«Ο Elon αποφάσισε να μην ενταχθεί στο συμβούλιό μας. Πιστεύω ότι αυτό είναι για το καλύτερο. Έχουμε και θα εκτιμούμε πάντα τη συμβολή των μετόχων μας είτε είναι στο διοικητικό μας συμβούλιο είτε όχι. Ο Elon είναι ο μεγαλύτερος μέτοχός μας και θα παραμείνουμε ανοιχτοί στη συμβολή του», έγραψε ο Agrawal.

Ο CEO της Tesla, είχε προτείνει το Σάββατο ορισμένες αλλαγές στη συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue premium, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της τιμής της, της απαγόρευσης της διαφήμισης και της δυνατότητας πληρωμής στο κρυπτονόμισμα Dogecoin. Πρότεινε επίσης μια σειρά από άλλες αλλαγές, κάποιες σοβαρές και ορισμένες επιπόλαιες, όπως η εισαγωγή ενός κουμπιού επεξεργασίας και η μετατροπή των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο σε καταφύγιο αστέγων. Μετά το δημοσίευμα της είδησης, ο Musk ανέβασε στο Twitter ένα emoji με το χέρι.

Ο ίδιος συχνά έχει διαφωνήσει με τις πολιτικές μετριοπάθειας του Twitter. Στην ανάρτησή του, πάντως, ο CEO του Twitter δεν εξήγησε τους λόγους της απόφασης του Musk, ωστόσο μάλλον τα πράγματα δείχνουν πως δεν τα βρήκαν μεταξύ τους.

Με πληροφορίες από Guardian