Από την ημέρα που η Ρωσία ξεκίνησε πόλεμο στην Ουκρανία, έχουν γίνει και έχουμε ακούσει πολλά. Αλλά αυτή η δήλωση του Elon Musk είναι ό,τι καλύτερο συνέβη τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Διότι ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla, προκάλεσε σε μονομαχία τον Vladimir Putin, με έπαθλο… την Ουκρανία.

Δεν φτάνει τα όσα βιώνει η χώρα τις τελευταίες 19 ημέρες, έχει και τον Elon να τη βάζει ως έπαθλο σε μονομαχία. «Με το παρόν προκαλώ τον Vladimir Putin σε μονομαχία. Το ποντάρισμα είναι η Ουκρανία», έγραψε στο tweet ο Musk, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς εννοεί. Μάλιστα, στη συνέχεια κάνοντας mention τον επίσημο λογαριασμό του Κρεμλίνου στο Twitter ρώτησε: «Συμφωνείτε με αυτήν τη μάχη;».

Σημειώνεται πως ο CEO της Tesla και της SpaceX είχε επικοινωνία με τον Ουκρανό πρόεδρο, Volodymyr Zelensky, κατά τη διάρκεια της οποίας τον ευχαρίστησε για τα συστήματα δορυφορικού ίντερνετ Starlink που έστειλε στη χώρα του. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η Ουκρανία περιμένει ένα ακόμα φορτίο με εξοπλισμό Starlink για τις βομβαρδισμένες πόλεις της.

Αναμένουμε να μάθουμε τι ακριβώς εννοεί ο Elon Musk, ο οποίος πρόσφατα γνωστοποιήθηκε ότι έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Ramzan Kadyrov: Ο Τσετσένος ηγέτης βρίσκεται στην Ουκρανία με τις ρωσικές δυνάμεις – «Είσαστε τελειωμένοι»

Μαριούπολη: Πάνω από 2.500 δολοφονίες αμάχων – Νεκρή μητέρα και μωρό που βομβαρδίστηκαν στο νοσοκομείο