Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις βουλευτικές εκλογές 2023 κρύβει εκπλήξεις καθώς, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (28/02), υποψήφια στο Νομό Ιωαννίνων είναι η Έλσα Εξάρχου, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa» και σύζυγος του Ολυμπιονίκη, Κώστα Κεντέρη.

Ποια είναι η Έλσα Εξάρχου

Η Έλσα Εξάρχου γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από το Πάπιγκο Ζαγορίου. Ζει στα Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στο Πάπιγκο. Είναι παντρεμένη με τον Ολυμπιονίκη, Κώστα Κεντέρη. Έχει δυο παιδιά, τη Χρυσή και τον Μάξιμο.

Ακόμα, σπούδασε International Tourism Management στο Πανεπιστήμιο Σάρεϊ του Λονδίνου, έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Διοίκηση και στον Διεθνή Τουρισμό στην Γαλλία. Έχει διδάξει στο Κολλέγιο BDE – Institut Supérieur de Tourisme στις Κάννες. Έχει σπουδάσει Motion Graphics & Animation στο Akto Art & Design College των Αθηνών. Έχει κάνει τρισδιάστατα ψηφιακά γραφικά για επώνυμα προϊόντα σε επιτυχημένα σποτ τηλεοπτικών διαφημίσεων και μικρές παραγωγές παιδικώνταινιών 3D Animation. 

Επίσης, το 2007, η Έλσα Εξάρχου ίδρυσε την παγκοσμίως βραβευμένη ξενοδοχειακή επιχείρηση «Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa», με έδρα το Πάπιγκο Ζαγορίου στον Νομό Ιωάννινων. Η ίδια είναι μέλος του World Tourism Organization και έχει συμμετάσχει στα International Conferences on Tourism Statistics, International Conferences on Sustainable Tourism. Ακόμα, έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου.

Η συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρισκόταν στο Μέτσοβο και, την Κυριακή (26/02), έφαγε μαζί με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης, καθώς και με βουλευτές της Ν.Δ. στον Νομό Ιωαννίνων. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, λοιπόν, ήταν και η Έλσα Εξάρχου, με σαφές προεκλογικό άρωμα.

Μάλιστα, η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και μία φωτογραφία της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέκο Καχριμάνη, γράφοντας στη λεζάντα το εξής: «Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει σήμερα για εμένα. Με οδηγό την αγάπη για τον τόπο μου, θα προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέκο Καχριμάνη για να δούμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει. Περισσότερα σύντομα…».

Φωτογραφία κειμένου: Facebook | Elsa Exarhou