Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της διεξαγωγής ενός debate ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα άνοιξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια του σημερινού briefing των κυβερνητικών συντακτών. Κάτι που δείχνει πως ο πρωθυπουργός πιθαν΄βς αλλάζει γνώμη για το συγκεκριμένο ζήτημα, με την επικείμενη τηλεμαχία των δυο ανδρών να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μετά από επτά χρόνια.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση υπογράμμισε: «Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ένα από τα ζητούμενα είναι και η τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων και ενδεχομένως μεταξύ των δύο κομμάτων που προηγούνται. Αυτό γινόταν και στις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις.

Θα υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις και όταν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος θα μπορούμε να τα δούμε αυτά ακόμη πιο συγκεκριμένα».

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τεθεί πιθανότητα απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, σε χρόνο και χώρο που θα επιλέξει ο ίδιος. Υπενθυμίζεται ότι απόψε στις 22:00 ο Γιάννης Οικονόμου και η Πόπη Τσαπανίδου θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στην εκπομπή «Στο Κέντρο» της ΕΡΤ. Αυτή θα είναι η πρώτη τηλεμαχία στον δρόμο προς τις φετινές κάλπες. Απέναντί τους οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, Απόστολο Μαγγηριάδη και Σοφία Παπαϊωάννου.