Έξυπνη φαίνεται να ήταν η κίνηση της Εύας Καϊλή να αρνηθεί να παραιτηθεί από το αξίωμα της Αντιπροέδρου του Ευρωκουνοβουλίου, καθώς έτσι ανάγκασε τους ευρωβουλευτές να ψηφίσουν την καθαίρεσή της. Εάν είχε παραιτηθεί, δεν θα λάμβανε πια μισθό, ενώ τώρα που την «ξήλωσαν» θα λαμβάνει κάθε μήνα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ακόμη και πίσω από τις μπάρες της φυλακής.

Το εξωφρενικά μεγάλο αυτό ποσό θα κυμαίνεται στα 8.000 με 8.500€ τον μήνα, χώρια τα επιδόματα.

Ταυτόχρονα, θα συνεχίσει να διατηρεί τα ακίνητά της, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει ένα ακίνητο 169 τ.μ. στο Ψυχικό. Πρόκειται για ένα σπίτι που ανακαίνιζε για έναν χρόνο η Εύα Καϊλή, προκειμένου εκεί να ξεκινήσει τη νέα της ζωή στο πλευρό του συντρόφου της. Αν και η εμπορική του αξία ανέρχεται στις 900.000€ η ίδια το αγόρασε το 2019 για μόλις 260.000.

Ακόμη, διατηρεί και ένα ακίνητο 44 τ.μ. στο Κολωνάκι, που το αγόρασε το 2005 έναντι 66.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ακίνητο αναφέρεται ως έδρα real estate, που ίδρυσε η ίδια με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Έχει και ένα ακίνητο μαζί με την αδερφή της στη Θεσσαλονίκη ενώ έχει και ένα ακίνητο στις Βρυξέλλες. Το διαμέρισμα αυτό βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά στις Βρυξέλλες, μια «ανάσα» από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στο σπίτι της στις Βρυξέλλες δεν βρίσκεται κανείς με το παιδί της να μένει σε φιλική οικογένεια. Η Εύα Καϊλή θα συνεχίσει να πληρώνεται κανονικά – αφού δεν παραιτείται, είτε προφυλακιστεί είτε όχι.

Διαβάστε ακόμη: Το ψέμα της Καϊλή πριν 5 χρόνια: Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για όσους «έπεσαν από τα σύννεφα» με το Qatargate | intronews.gr