Κάθε φαντασία ξεπερνάει το blog του περιβόητου βομβιστή της Τεκτονικής Στοάς. Το… ανθολόγιο του «Αρμαγεδδώνα», όπως τιτλοφορεί ο ίδιος ο 61χρονος Ι.Λ. το blog του, είναι πραγματικά ένας… αχταρμάς από θεωρίες συνομωσίας, αποδεικνύοντας μάλλον πως η ιδιότητά του ως «Θεματοφύλακας του Συντάγματος», αποτελεί μάλλον το μικρότερο… κακό απ’ όλα όσα μπορεί κανείς να του προσάψει.

Πέρα από το γεγονός πως για τον «Αρμαγεδδώνα» οι Μασόνοι είναι εκείνοι που ελέγχουν την κατάσταση στη χώρα, μία μελέτη στο blog του μπορεί να πείσει και τον τελευταίο δύσπιστο πως έχουμε να κάνουμε με έναν πραγματικό… θησαυρό συνομωσιών.

Αρμαγεδδώνα
Έκρηξη έξω από το κτήριο της Τεκτονικής Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμελή, στην Αθήνα, Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Το πύρινο blog του «Αρμαγεδδώνα»

Οι απόψεις του 61χρονου ήταν εκείνες που πραγματικά προκαλούσαν μεγάλη εντύπωση ακόμη και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους και πριν φτάσουμε στη σύλληψή του στον Ωρωπό.

Για τον «Αρμαγεδδώνα» η έκφραση των απόψεών του ήταν μάλλον πιο σημαντική από τις βομβιστές επιθέσεις και δεν έχανε την ευκαιρία να τις εκφράζει τόσο στα κοινωνικά δίκτυα, όσο και στο προσωπικό του blog. Θυμίζουμε πάντως πως θεωρούσε εαυτόν «Θεματοφύλακα του Συντάγματος», μία ευθεία παραπομπή στην οργάνωση που έκανε την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι «Θεματοφύλακες» είχαν απασχολήσει ιδιαιτέρως τις Αρχές, καθώς πέρα από τις πεποιθήσεις τους σχετικά με το πρόγραμμα εμβολιασμού, είχαν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα φτιάχνοντας ψεύτικα περιπολικά και επιβάλλοντας τον… νόμο τον οποίο πίστευαν. Δεν ήταν διόλου τυχαίο πως ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσης υπήρχε και σημαντικός πολεμικός εξοπλισμός.

Αρμαγεδδώνα
Έκρηξη έξω από το κτήριο της Τεκτονικής Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμελή, στην Αθήνα, Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Και ξαφνικά… πατήρ Αντώνιος

Στο περιβόητο blog του «Αρμαγεδδώνα» πάντως ξεχωρίζουν σχεδόν όλα τα κείμενα του 61χρονου, καθώς καταθέτει τις απόψεις του με ιδιαίτερο τρόπο σχεδόν σε καθετί που μπορεί να σχετίζεται είτε με την Ελλάδα, είτε με την χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία.

Ο 61χρονος φέρεται να υποστηρίζει τον πατέρα Αντώνιο της «Κιβωτού του Κόσμου» διότι «αρνήθηκε να εμβολιάσει με εμβόλια mRNA τα παιδιά της “Κιβωτού”»: «… τώρα θα καταλάβουμε όλοι, γιατί επιτέθηκαν με τέτοια λύσσα οι καθεστωτικοί Κυβερνώντες του Μαξίμου, προσωπικά στον πατέρα Αντώνιο, από προσωπικές μαρτυρίες που έχουμε λάβει με email», αναφέρει σχετικά και λέει για τον πατέρα Αντώνιο πως «είναι ένας πατριώτης αντινεοταξίτης, ενώ αν τον χαρακτηρίσουμε με λέξεις των ανθελλήνων νεοταξιτών, είναι ένας “ψεκασμένος”, “ομοφοβικός”, “ρατσιστής” και  “αντιεμβολιαστής”. Και να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ότι ο πατήρ Αντώνιος ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ “ΚΙΒΩΤΟΥ” ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ με το δολοφονικό MRNA εμβόλιο του “Covid 19” αφού έχει την κηδεμονία τους και έχει αυτό το δικαίωμα».

Καταγράφει δε πως «… η “Κιβωτός του Κόσμου” είναι μία δομή που λειτουργεί ως ίδρυμα και όλη η δομή λειτουργία της έχει μία πατριωτική και αντινεοταξική κατεύθυνση που προάγει τον θεσμό της οικογένειας σε παιδιά που προέρχονται από διαλυμένες οικογένειες».

Οι Μασόνοι πίσω από την καταστροφή, οι Εβραίοι πίσω από τους Μασόνους

Σε άλλο σημείο του blog του, ο 61χρονος καταγράφει αντισημιτικά μηνύματα, καθώς θεωρεί το Ισραήλ ως τον νούμερο ένα παρασκηνιακό παίκτη πίσω απ’ όλα τα μεγάλα συμβάντα του πλανήτη. Φτάνει στο σημείο να περιγράφει τον Βλάντιμιρ Πούτιν όπως και τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι ως… πιόνια του Έθνους του Ισραήλ, καθώς όπως σημειώνει το Ισραήλ είναι εκείνο που τους έχει βάλει να πολεμούν για να εξαλείψουν τους Χριστιανούς.

Φυσικά, ανάμεσα σε όλα τα άλλα δηλώνει πολέμιος της Μασονίας, ενώ συχνά πυκνά τους χαρακτηρίζει ως πιόνια των Εβραίων.

Κάπου εκεί αναφέρεται στην εκρηκτική επίθεση στην οδό Αχαρνών, χωρίς βέβαια να αναφέρει πως κρύβεται ο ίδιος πίσω από το χτύπημα. Ο 61χρονος έγραψε πως η πρώτη βομβιστική επίθεση σε Μασονική Στοά παγκοσμίως αποτελεί την εκδίκηση του Ιωάννη Καποδίστρια στους «Μασόνους δολοφόνους του».

Και «Αγόρια στο ντους» στο… μενού

Από τις γραμμές του εντυπωσιακού blog του «Αρμαγεδδώνα» ξεχωρίζει βεβαίως και η παραδοχή πως ήταν ένας από εκείνους που πρωτοστάτησαν στις διαμαρτυρίες για το περίφημο περιστατικό προβολής ταινίας μικρού μήκους «Αγόρια στο ντους» σε μία τάξη δημοτικού.

Θυμίζουμε πως εκείνο το βίντεο κατά τον σκηνοθέτη «αφηγείται μία ιστορία αρσενικής φιλίας, πως δύο πολύ καλοί φίλοι εξερευνούν τις νόρμες της αρρενωπότητας, τι σημαίνει το να “γίνεις άνδρας” και, σε τελική ανάλυση, πως η φιλία τους αυτή δέχεται ταυτόχρονα αμφιβολίες, αλλά και στήριξη από τους ενήλικες γύρω τους».

Ο 61χρονος επισυνάπτει επιστολή προς την τότε υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του, χρησιμοποιώντας όμως αγοραίες εκφράσεις και απαιτώντας την επαναφορά των χριστιανικών ηθών στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των παιδιών.

Το «θηλυκό ιερατείο του Εωσφόρου»

Το απόλυτο… hit πάντως του blog του βομβιστή, αποτελεί «Το Σατανικό παρακράτος του “θηλυκού ιερατείου του Εωσφόρου”, το οποίο περιγράφει μία περίπλοκη συνομωσία που φέρνει στο στόχαστρο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά και την Όλγα Κεφαλογιάννη, ως… «φυτευτή» νέα πρωθυπουργός της χώρας.