Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 36χρονου άνδρα ο οποίος αγνοείται από χθες το βράδυ, στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυς κι επικοινώνησε για να τον εντοπίσουν, ωστόσο η επικοινωνία μαζί του είναι δύσκολη. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που κατάφεραν τα ξημερώματα να εντοπίσουν το όχημά του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, κατά τη διάρκεια της νύχτας επικρατούσαν άνεμοι που έφταναν μέχρι και τα 11 μποφόρ, σε συνδυασμό με αστραπές και βροχή. Ο περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυ κι επικοινώνησε με την πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν.

Εύβοια

Κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που βρήκαν το όχημά του και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το καταφύγιο, αλλά δεν έχουν μπορέσει ακόμη να εντοπίσουν τον ίδιο.

Η κακοκαιρία που ξεκίνησε από χθες το βράδυ στην χώρα μας, συνοδεύεται από θυελλώδεις ανέμους, ιδιαίτερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Μέχρι το ξημέρωμα της Πέμπτης, στην Αττική οι ριπές ξεπέρασαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ουγγαρία: Μπορεί η Ε.Ε να πείσει τον Viktor Orbán να απαγορεύσει το ρωσικό πετρέλαιο;

Πρίγκιπας Harry εναντίον social media: «Κερδοσκοπούν σε βάρος των παιδιών» – Ζητά να θεσπιστούν νόμοι

Κίνα: Σκόπιμη φαίνεται να ήταν η συντριβή του Boeing 737 με τους 132 επιβάτες – «Μίλησε» το μαύρο κουτί