H Γεωργία Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει ότι παραμονή Πρωτοχρονιάς έπεσε θύμα βιασμού σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, μετέβη σήμερα τον Άρειο Πάγο, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Νίκο Διαλυνά. Θα ζητήσει να γίνει αναίρεση του βουλεύματος που απάλλαξε τον 27χρονο επιχειρηματία, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της.

Στην ουσία ζητά να ξανανοίξουν την υπόθεση. Πλήθος γυναικών βρέθηκε έξω από τον Άρειο Πάγο για να στηρίξουν την Γεωργία Μπίκα. Η ίδια εμμένει στην καταγγελία της. «Αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ για να αποδείξω την αλήθεια της καταγγελίας μου. Αν χρειαστεί θα πάω και στα ευρωπαΐκά δικαστήρια. Στο βούλευμα το οποίο πήρα στα χέρια μου έγραφαν πράγματα προσβλητικά και πρωτοφανή.

Υπάρχουν πολλά που έχουν αλλαχτεί και προσπαθούν να πουν κάτι άλλο, προκειμένου να κλείσουν τη δική μου υπόθεση. Εγώ, όμως, με όσα στοιχεία έχω θα κάνω τα πάντα. Με σεβασμό. Γεωργία Μπίκα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της. Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε έκανε δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα.

Βασιζόμενο στο σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Δέχτηκε επίθεση από «δύο αλήτισσες» – Έσπασαν και χαράκωσαν το αμάξι της

Ο Ινδός που είναι ο 3ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο – Δεν έχεις ξανά ακούσει το όνομά του

Meghan Markle: Την κατηγορούν ότι αντιγράφει και επισκιάζει την Πριγκίπισσα Diana, ενόψει της επετείου του θανάτου της