Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε την Τρίτη (21/02) πως θα ακολουθησει τη νομική οδό κατά του κωμικού ηθοποιού, Χριστόφορου Ζαραλίκου. Ο τελευταίος ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας, αφού πρότεινε στον υπουργό Ανάπτυξης, ούτε λίγο ούτε πολύ, υπό το πρόσχημα της σάτιρας, «να κόψει τον λαιμό του».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «Αναμένω τις αντιδράσεις των κομμάτων σε αυτό τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μου διότι επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και έχουμε και παιδιά που βλέπουν!».

Τι ανέφερε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ανεβάζει διάφορα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, με υποτιθέμενο σατιρικό πλαίσιο και σε αυτό που αναρτήθηκε με τίτλο «UFO παντού», δεν δίστασε να του πει «κόψε τον λαιμό σου», παρομοιάζοντάς τον – έμμεσα – ταυτόχρονα ακόμα και με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Στο επίμαχο στιγμιότυπο, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σχολίασε την εκδήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας για την κοπή πίτας, στην οποία παρευρέθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι.

Έτσι, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, μεταξύ άλλων, είπε: «Αν θέλεις του χρόνου να έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο απ’ όσο είχες φέτος, βγάλε ανακοίνωση ότι θα κόψεις σε ζωντανή σύνδεση και παρουσία του κοινού τον λαιμό σου. Θα γεμίσεις το ΟΑΚΑ! Πραγματικά, σ’ το έχω και σε εικόνα “Follow Your Leader”. Ποιο ΟΑΚΑ; Δεν το συζητώ! Αν βρεις και έναν τρόπο να αναστηθείς, θα κάνεις κολλητά 12 συναυλίες στο ΟΑΚΑ sold out. Ναι, κόφ’ τον!».