Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλούν οι ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις για τον 53χρονο από τον Κολωνό, που εξέδιδε και βίαζε την 12χρονη. Ο Ηλίας Μίχος είχε δημιουργήσει προφίλ του μικρού παιδιού στο διαδίκτυο, με 213 να έχουν επικοινωνήσει για να το κακοποιήσουν.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους 15 και αναμένεται να συλληφθούν.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε μέσω της πρωινής εκπομπής του, πως μεταξύ των 213 αυτών ανθρώπων, υπάρχουν ηθοποιοί και δημοσιογράφοι.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Καμμένος: «Θα βγάλω στη φόρα τα ονόματα των 213 πελατών του παιδεραστή»

Όσον αφορά το 12χρονο παιδί, στην κατάθεση του ανέφερε πως ο 53χρονο την παρουσίαζε ως 16 ετών, αλλά αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει από το «ραντεβού». Κάποιοι, μάλιστα, της είχαν πει να απομακρυνθεί γιατί είναι πολύ μικρή και πως να προσέχει.

Ο παρουσιαστής πάντως ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Την ιστορία την ξετύλιξε ο θείος και η θεία. Παίρνει η Αστυνομία το κινητό της κοπέλας και απαντούσε μία αστυνομικός που έκανε τη φωνή παιδιού μικρού. Μιλάμε για 213 επαφές. Με σοκάρει το γεγονός ότι άνδρες τέρατα, όχι άνδρες σιχάματα, βίαζαν ένα κοριτσάκι και είχαν παιδιά, κορίτσια στην ίδια ηλικία. Και με σοκάρει το γεγονός ότι μία μάνα, μία γυναίκα, για να φορτώσει τη χαμένη ερωτική επιθυμία με τον άνδρα της, αλίευε στο διαδίκτυο σε μαύρες ιστοσελίδες ανήλικα κοριτσάκια για να τα προσφέρει δώρο στον άνδρα της για να συνευρεθούν οι τρεις.

Το κοριτσάκι είναι ένα αγγελούδι, ένα μικρό πλάσμα. Να πω κάτι, συγγνώμη. Καταπατώ τον δημοσιογράφο. Είναι ένα κοριτσάκι αγγελούδι που δεν φαίνεται 12 ετών. Ένα κοριτσάκι πανέμορφο που δεν μοιάζει 12 ετών. Και αναρωτιέμαι πώς ρε αλήτη; Πώς σου έστελνε γυμνές φωτογραφίες; Και θα μείνεις εσύ φυλακή για να βγεις και να κυκλοφορήσεις δίπλα μου ελεύθερος; Εσύ δεν θα κυκλοφορήσεις ποτέ δίπλα μου ελεύθερος. Λυπάμαι που στο λέω δεν θα κυκλοφορήσεις ποτέ ελεύθερος. Φαντάζομαι σαν τη Λίτσα Πατέρα και εγώ πώς κάτι θα συμβεί και δεν θα κυκλοφορήσεις ελεύθερος. Εγώ δεν μπορώ να κυκλοφορώ σε μία κοινωνία μαζί σου ελεύθερος, δεν μπορώ!».