Στα 13 χρόνια του γάμου του με την Κολίν, ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έχει κάνει λίγες ατασθαλίες. Αρκετές είναι οι φορές που τα ταμπλόιντ τον έχουν παρουσιάσει σε φωτογραφίες με κυρίες αγνώστου ταυτότητας. Γι΄αυτό και ο γάμος βρέθηκε πολλές φορές στο όριο της διάλυσης. Η Κολίν αποφάσιζε κάθε φορά να του δίνει μια νέα ευκαιρία και κάποια στιγμή ετέθησαν κανόνες για τη σχέση τους. Μέσα σε αυτούς σίγουρα δεν περιλαμβάνονταν όσα έκανε το Σαββατοκύριακο ο Γουέιν.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Έβερτον και Γιουνάιτεντ έχει γίνει ξανά αντικείμενο συζήτησης για φωτογραφίες του που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, όπου απεικονίζεται σε τρυφερές στιγμές με νεαρή ξανθιά και στη συνέχεια εμφανίζεται μεθυσμένος, σχεδόν αναίσθητος, σε δωμάτιο ξενοδοχείου με δύο ελαφρά ενδεδυμένες κοπέλες.

Εν τέλει, οι κοπέλες ήταν τρεις. Η Τάιλερ Ράιαν, η Ελίζ Μέλβιν και η Μπρουκ Μόγκαν συναντήθηκαν με τον Ρούνεϊ στο vip τμήμα του κλαμπ Chinawhite στο Μάντσεστερ. Στην πορεία, βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο, με τον προπονητή της Ντέρμπι Κάουντι να κοιμάται στην καρέκλα και τις κοπέλες να ποζάρουν με τα εσώρουχα. Μία απ΄αυτές υποστήριξε πως δεν υπήρξε καμία σεξουαλική πράξη μεταξύ τους, ενώ οι φωτογραφίες που βγήκαν, ήταν εν αγνοία του Ρούνεϊ.

Οι μητέρες των κοριτσιών αναφέρουν στη Mirror ότι ήταν χαζό αυτό που έκαναν, αλλά και ότι τρόμαξαν με τη δημοσιότητα που πήραν οι φωτογραφίες. Γι΄αυτό και τα προφίλ τους στο Instagram έχουν κλειδωθεί. Οι τρεις τους βρίσκονταν εκεί για τα γενέθλια μίας εξ αυτών και ο Ρούνεϊ με τους φίλος του τις κάλεσαν στο δικό τους booth. Βέβαια, σε μια φωτογραφία ο Ρούνεϊ φαίνεται να φιλάει μια από τις κοπέλες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ρούνεϊ κατέθεσε αίτημα στην αστυνομία του Μάνστεστερ για τις φωτογραφίες αυτές και ενδέχεται να καταθέσει μήνυση.