Το ιστορικό εξώφυλλο του Οκτωβρίου του περιοδικού Playboy, το 1978, αποφάσισε να ζωντανέψει η Dolly Parton, η οποία ήταν η πρώτη τραγουδίστρια της country μουσικής που ντύθηκε κουνελάκι, χωρίς να περιλαμβάνει γυμνό.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε τότε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σικάγου, εξήγησε γιατί ντύθηκε κουνελάκι και ανέφερε πως η συμφωνία με το περιοδικό δεν περιελάμβανε γυμνό. «Δεν εμφανίστηκα γυμνή. Το μόνο που είδατε ήταν εμένα με το κοστούμι του κουνελιού, με τα στήθη μου να φαίνονται λίγο. Δεν θα τα πέταγα όλα έξω. Δεν είμαι τόσο γενναία, ούτε το βλέπω με καλό μάτι».

Αυτό το εξώφυλλο λοιπόν θυμήθηκε η Dolly Parton για λογαριασμό του άνδρα της, Carl, με τον οποίο είναι μαζί 55 χρόνια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1964 και παραμένει αγαπημένο. Ο Carl έκλεισε τα 79 του χρόνια και η Parton δεν θα μπορούσε να του κάνει καλύτερο δώρο από αυτό. 

«Θα αναρωτιέστε γιατί ντύθηκα έτσι. Θυμάστε που είχα πει ότι θα ποζάρω για το Playboy στα 75 μου; Ε, λοιπόν είμαι 75 και επειδή το περιοδικό δεν υπάρχει πια αλλά ο άντρας μου πάντα αγαπούσε το αυθεντικό εξώφυλλο, σκεφτόμουν τι να κάνω για να τον κάνω ευτυχισμένο. Εξακολουθεί μετά από 57 χρόνια να πιστεύει ότι είμαι καυτή και δεν θα προσπαθήσω καθόλου να του αλλάξω γνώμη!».