Σχεδόν κάθε καλοκαίρι η Ελλάδα γίνεται πόλος έλξης για τους σταρ του Χόλιγουντ, που την επιλέγουν για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με κάποιο νησί του Αιγαίου να βρίσκεται κυρίως στις προτιμήσεις τους. Φέτος ειδικά, έχουν «παρελάσει» πολλοί από τους κορυφαίους διάσημους, όπως για παράδειγμα ο Τζάστιν Μπίμπερ που παραθέρισε με τη σύζυγό του στη Μήλο, ο Εντ Σίραν που μαγεύτηκε από τις ομορφιές της Μάνης, ενώ στην Πελοπόννησο βρέθηκαν και ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι.

https://www.intronews.gr/i-zendaya-prodothike-gia-schesi-tis-me-ton-tom-holland

Η λίστα δε τελειώνει αφού τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα, στο Ναύπλιο, η Κέιτ Χάντσον. Η ίδια αποδεικνύει κάθε καλοκαίρι την υπέρμετρη αγάπη που έχει στην Ελλάδα, αφού συνήθως κάθε καλοκαίρι το περνά στην Σκιάθο, όπου διατηρεί σπίτι, μαζί με την μητέρα της, Γκόλντι Χον, και τον πατριό της, Κερτ Ράσελ. Η Κέιτ Χάντσον για τη Σκιάθο είναι ό,τι είναι και ο Τομ Χάνκς για την Αντίπαρο, για την ακρίβεια. Η καλύτερη διαφήμιση δηλαδή. 

Η διάσημη ηθοποιός έκανε μια πρώτη στάση στο γραφικό Ναύπλιο, μαζί με τον σύγυζό της, Ντάνι Φουτζικάουα και τον μεγάλο της γιο, Ράϊντερ. Η Κέιτ Χάντσον το τίμησε δεόντως θα λέγαμε, αφού ανέβασε φωτογραφίες από τα στενά του Ναυπλίου, το Παλαμήδι και το Μπούρτζι. 

Φωτογραφία: Getty