Νεκρό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ότι γεννήθηκε το βρέφος στην Λάρισα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που έδωσε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε με εργώδη- δύσκολο- τοκετό και νεκρό», ενώ πρόσθεσε ότι η ιστοπαθολογική διερεύνηση θα μας δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία».

Το χρονικό

Η 38χρονη γέννησε στις 8 Μαρτίου του 2023, στο μπάνιο του σπιτιού της, στα Καλύβια Ελασσόνας. Όπως υποστήριξε σε γιατρούς του νοσοκομείου Λάρισας, το αγγελούδι ήταν νεκρό και η ίδια το πέταξε στα σκουπίδια. Ειδοποίησε συγγενείς της και εκείνοι ανέλαβαν να το θάψουν σε δικό τους αγροτεμάχιο, περίπου δύο χιλιόμετρα από το σπίτι της γυναίκας.

Η 38χρονη πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία της, προερχόταν από τοκετό και ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της, στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για το τραγικό συμβάν.