Στα καλά καθούμενα και έχοντας πλήρη συνείδηση των πράξεών του, χωρίς ν’ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ένας 88χρονος ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του στην Αυλίδα Χαλκίδας.

Το φονικό σημειώθηκε περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης (20/7) στην τοποθεσία Άσπρο Χώμα και συγκεκριμένα σε σπίτι στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Η άτυχη 84χρονη βρέθηκε νεκρή με τραύματα στο πρόσωπο, σε ημιυπαίθριο χώρο του σπιτιού τους.

Από το σπίτι στο οποίο σημειώθηκε το έγκλημα κατασχέθηκε το δίκαννο οπού χρησιμοποίησε ο ηλικιωμένος για το οποίο φέρεται να είχε άδεια κατοχής, δύο κάλυκες και κυνηγετικά σκάγια.
Κατά πληροφορίες ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε πως απλώς… υπήρχαν θέματα και πως δεν πέρναγε καλά μαζί της! «Δεν πέρναγα καλά μαζί της. Υπήρχαν θέματα και τελικά έφθασε ο κόμπος στο χτένι», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να πυροβόλησε τη γυναίκα όταν αυτή καθόταν αμέριμνη στο σημείο που βρέθηκε νεκρή, καθισμένη σε μία πολυθρόνα, ενώ το κεφάλι της είχε γύρει πάνω σε ένα τραπέζι στο περίκλειστο μπαλκόνι.

Ο 88χρονος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από δόλο.