Το supermodel έκανε ένα μικρό throwback στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας όχι μια, αλλά δέκα φωτογραφίες από το 2010 – επιβεβαιώνοντας μας ότι δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο-. Η φωτογράφιση, από τον Peter Beard, της Irina Shayk έγινε και poster, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στα στιγμιότυπα.

Βλέπουμε το 35χρονο μοντέλο να ποζάρει topless, αν και αυτό που σου τραβάει το βλέμμα είναι το καθηλωτικό χρώμα των ματιών της και η λαμπερή της επιδερμίδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύσει «τολμηρές» φωτογραφίες στο Instagram, αφού πρόσφατα την είδαμε να ποζάρει στην παραλία, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, για να προωθήσει τη συνεργασία της με την σχεδιάστρια παπουτσιών Tamara Mellon.

Μάλιστα, η Irina έβαλε τέλος στις φήμες, που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον ράπερ, Kanye West, μετά από ένα πολύ σύντομο διάστημα που ήταν μαζί. Μάλιστα, είχε γίνει γνωστό πως το μοντέλο αρνήθηκε να τον συνοδεύσει σε δημόσια εμφάνισή του, προκειμένου να μην συνδεθούν περαιτέρω τα ονόματά τους, ενώ φήμες τον ήθελαν να κάνεις προσπάθειες επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian.