Ο Joe Biden εμφανίστηκε κάπως απροποσανατολισμένος στην τελευταία του ομιλία, η οποία αφορούσε την συνεχιζόμενη κρίση της εθνικής εφοδιαστικής αλυσίδας. Ωστόσο, μία κίνησή του προκάλεσε προβληματισμό και ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ μόλις τελείωσε την ομιλία, λέγοντας «Ο Θεός να σας ευλογεί όλους» γύρισε πλευρό, σήκωσε το χέρι για χειραψία στο κενό και είπε διάφορα λόγια μόνος του. Όπως ήταν λογικό, τηλεθεατές και παρευρισκόμενοι σαστίσαν με αυτό που είδαν.

Από την άλλη, βλέποντας το βίντεο, θα μπορούσαμε να πούμε πως ίσως απλά προτάσσει το χέρι και δείχνει κάποιον, αλλά τα σχόλια έπεσαν βροχή στο Twitter. Έτσι κι αλλιώς, ο τρόπος του μετά δείχνει να είναι σαν χαμένος και να μην ξέρει που να πάει, έχοντας γυρίσει την πλάτη του στο κοινό.

Στο μεταξύ, αναπόφευκτα το περιστατικό έδωσε τροφή στους πολιτικούς του αντιπάλους που άσκησαν κριτική. Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από το Τέξας, Ted Cruz, έγραψε: «Μόλις ο Biden ολοκλήρωσε την ομιλία του, γύρισε και προσπάθησε να κάνει χειραψία με τον αέρα και στη συνέχεια κοιτούσε μπερδεμένος γύρω του». «Πού είναι οι υπεύθυνοι της οικογένειας του Λευκού Οίκου και του Μπάιντεν, των οποίων η δουλειά είναι να τον κάνουν να φαίνεται ωραίος;», είπε η Harmeet K Dhillon, πρώην αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Καλιφόρνια, είπε σε ένα σχόλιο στο Twitter και πρόσθεσε: «Αυτό είναι πραγματικά παράξενο εκτός κι αν θέλουν να μοιάζει με ασθενή με άνοια».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πως μία χειρονομία του TikTok έσωσε γυναίκα, θύμα απαγωγής από τον πρώην της

Η δυστοπία της Σανγκάης: Αρπάζουν τους πολίτες με δαγκάνες και χτυπούν όσους αντιστέκονται

Με πληροφορίες από Νdtv