Συγκλονίζουν τα βίντεο που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, τα οποία απαθανατίζουν την καταστροφή που συντελείται στο Πήλιο αλλά και τον Βόλο, από την κακοκαιρία Daniel.

Βίντεο που καταγράφει το μέγεθος της καταστροφής, δείχνει ορμητικά νερά κυριολεκτικά να «πνίγουν» το κεντρικό πάρκινγκ στη Μακρινίτσα.

Κατολισθήσεις πετρωμάτων έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σημείο, ενώ άλλα έχουν κολλήσει στις λάσπες.

Παράλληλα, η σφοδρότητα που έχει η κακοκαιρία στάθηκε ικανή να ανοίξει στα δύο δρόμους στο χωριό Άνω Λεχώνια του δυτικού Πηλίου, με τους κατοίκους να μην μπορούν να φύγουν από τα σπίτια τους.

Σε ένα άλλο βίντεο, φαίνεται ένα όχημα που έχει παρασυρθεί στη θάλασσα, στην περιοχή Άγιος Ιωάννης του Πηλίου, όπου η στάθμη του νερού ξεπέρασε το ενάμιση μέτρο.

Σε άλλο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που σταθμευμένο λεωφορείο γέρνει και πέφτει σε μια τεράστια τρύπα που έχει δημιουργηθεί στην άκρη του οδοστρώματος, ενώ σοκ προκαλεί η κατάρρευση γέφυρας στον Βόλο από τους ορμητικούς χειμάρρους που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.