Η Κυριακή των εκλογών θα ξαναθυμίσει οκτωβριανό τοπίο, αφού η καλοκαιρία πρόκειται να διαρκέσει για λίγο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Ο Θοδωρής Κολυδάς επισημαίνει στην ανάρτηση του : «Ο Ω εμποδιστής δεν έφυγε. Απλά μετακινήθηκε λίγο ανατολικά και o αντικυκλώνας μας εγγυάται καλοκαιρία. Πρόσκαιρη αλλαγή την Κυριακή των #εκλογών (25/6) στα κεντρικά και βόρεια, όπως διακρίνεται στον χάρτη των 500 hPa με το πέρασμα διαταραχής και ψυχρής μάζας».

Ειδικότερα, ο καιρός θα είναι αίθριος την Δευτέρα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο έως 31 βαθμούς και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα, ενώ με εξαίρεση τοπικές νεφώσεις ανάλογες προβλέψεις επισημαίνονται έως το Σάββατο μετά και τα μεγαλύτερα αθροιστικά ύψη βροχής της κακοκαιρίας του τριημέρου 16-18 Ιουνίου.

Πρόσκαιρη αλλαγή την Κυριακή (25/6) των εκλογών

Όπως αναφέρει ο διευθυντής της ΕΜΥ, θα παύσουν πρόσκαιρα οι υψηλές θερμοκρασίες στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της επικράτειας, καθώς θα κατέβουν ψυχρές αέριες μάζες από τα βόρεια, με αποτέλεσμα να σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή.