Επιβεβαιώθηκε ο φόβος των αρχών για τον κίνδυνο βεντέτας, μετά την άγρια δολοφονία του 63χρονου που δέχθηκε συνολικά 56 μαχαιριές σε όλο του το σώμα από έναν συνομήλικο ομοεθνή του, καθώς άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος εξαπέλυσαν επίθεση στο σπίτι του καθ’ ομολογίαν δράστη στην Κάτω Αχαΐα.

Στο μεταξύ, επίθεση περίπου 150 ατόμων έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι του 63χρονου Ρομά, δράστη του άγριου φονικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, τα άτομα κινήθηκαν προς το σπίτι και εκσφενδόνισαν πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές. Όπως εκτιμάται πρόκειται για άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος.

Στην περιοχή βρίσκονται από χθες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση, ενώ τα μέτρα της Αστυνομίας είναι δρακόντεια και η οικογένεια του δράστη έχει απομακρυνθεί από το σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο 63χρονοι συνεπλάκησαν στο χωράφι επειδή ο δράστης υποπτευόταν ότι το θύμα διατηρούσε σχέση με την σύζυγό του. Μετά το στυγερό έγκλημα, ο δολοφόνος εξαφανίστηκε, αλλά οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν από πλάνα που κατέγραψε μια κάμερα, τον συνέλαβαν και ομολόγησε, οδηγώντας τους στο σημείο όπου είχε κρύψει το μικρού μεγέθους μαχαίρι με το οποίο κατακρεούργησε τον άτυχο άνδρα. Σήμερα, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Πατρών.