Ο Kanye West και η Irina Shayk είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Λίγους μήνες μετά από τον χωρισμό του από την Kim Kardashian, ο West εθεάθη στη Γαλλία με το supermodel και από τότε ξεκίνησε ένα το ρομάντζο τους. Ωστόσο, η φημολογία για την σχέση τους δεν κράτησε πολύ, καθώς ακούγεται όλο και πιο συχνά ότι τα «έσπασαν»

«Η Irina είναι τόσο αναστατωμένη με τις ψεύτικες φήμες για εκείνη και τον Kanye» είπε μια πηγή για το λαμπερό ζευγάρι, σημειώνοντας ότι το μοντέλο κινήθηκε νομικά. Σχετικά με τις φήμες ότι «έχει παγώσει η σχέση τους και πως απέρριψε την πρόσκλησή του στο Παρίσι», η πηγή υποστηρίζει ότι ο Kanye πήγε στο Παρίσι για την παράσταση Balenciaga για να υποστηρίξει τον Demna Gvasalia. Βέβαια, ακούγεται όλο και περισσότερο ότι ο Kanye και η πρώην σύζυγός του Kim έρχονται ξανά κοντά.

Το σαββατοκύριακο επανενώθηκαν σε μια οικογενειακή εκδρομή στο Σαν Φρανσίσκο, για να επισκεφθούν το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης. Παρά το διαζύγιό τους, η Kim, ο Kanye και τα τέσσερα παιδιά τους εμφανίστηκαν σαν μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια καθώς έβλεπαν το ψηφιακό έργο τέχνης.

Για όσους αναρωτιούνται αν οι δύο τους προσπαθούν να τα ξαναβρούν, μια άλλη πηγή από την πλευρά της Kim δίνει απαντήσεις. «Είναι αλήθεια ότι υπήρχε ένα χρονικό διάστημα αμέσως μετά το χωρισμό τους όπου δεν είχαν πολλή επαφή. Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι τα βρίσκει, καθώς μπαίνει στη νέα του, ως συν-γονείς. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για την Kim και κάνει τα πάντα για αυτή.»

Φαίνεται ότι η επίσκεψη στο μουσείο δεν άλλαξε τα συναισθήματά του για την Shayk. «Είναι ακόμα σε επαφή και την έχει δει μερικές φορές», λέει η πρώτη πηγή. «Ενδιαφέρεται πολύ να τη γνωρίσει περισσότερο».