Ο Ken Block, ο διάσημος οδηγός ράλι και Youtuber, έχασε τη ζωή του στην ηλικία των 55 ετών, μετά από δυστύχημα που είχε με snowmobile, στην επαρχία Ουασάτς της Γιούτα, όταν έχασε τον έλεγχο σε μια αποτόμη πλαγιά με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει και να τον καταπλακώσει.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η ομάδα του Hoonigan Racing σε ανάρτηση στο Instagram: «Με βαθιά λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο Ken Block σκοτώθηκε σε δυστύχημα με snow mobile σήμερα. Ήταν οραματιστής, πρωτοπόρος και είδωλο. Μα κυρίως, ήταν πατέρας και σύζυγος. Θα μας λείψει πολύ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ken Block (@kblock43)

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στο ράλι το 2005, ο Ken Block αναδείχθηκε τότε Rookie της χρονιάς στο Πρωτάθλημα Ράλι Αμερικής. Εκτός από διάσημος οδηγός ράλι, ο Αμερικανός ήταν και καλός επιχειρηματίας και Youtuber. Ίδρυσε την εταιρεία αθλητικών ειδών, DC Shoes, ενώ δημιούργησε μια σειρά βίντεο Gymkhana, όπου οδηγούσε επικίνυνδες πίστες. Η εν λόγω σειρά στο Youtube συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές.

Διαβάστε ακόμη: Dana White: Το αφεντικό του UFC χαστούκισε τη συζυγό του σε κλαμπ στο Μεξικό και τον έκαναν βούκινο

Το 2016 εμφανίστηκε σε επεισόδιο του Top Gear του BBC, οδηγώντας στο Λονδίνο μαζί με τον ηθοποιό και παρουσιαστή Mat LeBlanc. Βέβαια, αυτό το επεισόδιο συζητήθηκε όσο κανένα, επειδή από τις περιστροφές άφησαν τα ελαστικά μαύρες λωρίδες κοντά σε μνημεία, συμπεριλαμβανομένου του Cenotaph. Το BBC αργότερα ζήτησε συγγνώμη και το υλικό που περιείχε το Cenotaph δεν μεταδόθηκε ποτέ.