Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να «ξηλώσει» τη διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου, μετά τις σοβαρές καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές, γνωστοποιήθηκε η νέα προσωρινή σύνθεση.

Στη θέση λοιπόν της προέδρου, της οποίας η θητεία θα είναι για ένα χρόνο, τοποθετείται η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η οποία είναι πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου επελέγησαν ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, ο παιδίατρος Ιωάννης Παπαδάτος, ο γενικός διευθυντής των παιδικών χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας, η γραμματέας της ένωσης «Φίλων της Θεοτόκου», Έρρικα Οικονόμου, ο πρόεδρος του κέντρου ειδικών ατόμων η «Χαρά», Ανδρέας Ζομπανάκης και ο διευθυντής του γραφείου της Δόμνας Μιχαηλίδου, Κωνσταντίνος Γλούμης-Ατσαλάκης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο καλείται να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του φορέα, καθώς και να διενεργήσει διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Εργασίας. Δόμνα Μιχαηλίδου.

Διαβάστε ακόμη: Airbnb: Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ιδιοκτήτες βραχυχρόνιας μίσθωσης – Αντιδράσεις για το ρυθμιστικό πλαίσιο που εξετάζεται