Την ώρα που οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, εύλογα γεννιέται το ερώτημα για το που βρίσκονται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, αφού η τύχη τους αγνοείται. Η τελευταία φορά που τους είδαμε, ήταν όταν έδωσαν συνέντευξη στην ΕΡΤ υποστηρίζοντας τότε πως οι καταγγελίες των παιδιών είναι ψευδείς.

Εξήγησαν, για την ακρίβεια, πως αυτά τα παιδιά έχουν κακία απέναντι τους και όπως είπε η πρεσβυτέρα, «με αφορμή ένα δημοσίευμα βάλλεται ένας ολόκληρος οργανισμός επειδή ένα παιδί είχε την κακία να καταθέσει αυτά τα πράγματα». Αυτή λοιπόν η συνέντευξη έγινε στις 18 Νοεμβρίου και έκτοτε έπεσε σιγή ιχθύος.

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Η στιγμή που τα 5,9 ρίχτερ «χτυπούν» την περιοχή Ντουτζέ – 50 οι τραυματίες

Σύμφωνα με τον Alpha, ουδείς γνωρίζει το που βρίσκονται. Οι δυο τους έμεναν σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά δεν έχει γνωστό αν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο τους επιτρέψει την παραμονή τους εκεί.

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα, φίλος του 19χρονου που έκανε την καταγγελία της σεξουαλικής παρενόχλησης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι αυτός που φαίνεται και πως παρενοχλούσε τον φίλο του από τα 16 του έτη.