Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου και καταπώς φαίνεται, δεν θα τελειώσει σύντομα αυτή η υπόθεση. Εκτός από τις καταγγελίες που βγήκαν στο φως της επιφάνειας και σόκαραν την κοινή γνώμη, είναι και το προφίλ του πατέρα Αντώνιου που για 24 χρόνια έδειχνε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Πέραν από τις αποκαλύψεις για την αμύθητη περιουσία του ίδιου αλλά και γενικότερα της ΜΚΟ, πρώην εργαζόμενοι της δομής καταγγέλουν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που στην πορεία έχασε τον προορισμό του και λειτουργούσε με έπαρση και αλαζονεία. Τόσο ο ίδιος όσο και η πρεσβυτέρα.

Για την ακρίβεια, ήθελε τα παιδιά να τον λατρεύουν σαν Θεό κι αυτό το έκανε και έμπρακτα, δημιουργώντας μια αγιογραφία με τον Νώε, που όμως παρέπεμπε σε εκείνον και την πρεσβυτέρα. Βρίσκεται στο εκκλησάκι του έκτου ορόφου, στη δομή του Κολωνού και στην ουσία αναπαριστά τον πατέρα Αντώνιο σε ρόλο Νώε να καθοδηγεί τα «παιδιά» του μαζί με τα ζώα στην Κιβωτό.

Πατέρας Αντώνιος

Στο πλάι του, με βιβλική μορφή και αυτή, η πρεσβυτέρα η οποία βοηθά τον πατέρα Αντώνιο να οδηγήσουν τα «τέκνα» τους στη «Γη της Επαγγελίας». Πρώην τρόφιμοι της Δομής περιγράφουν πως κατά τον καθιερωμένο εκκλησιασμό τους προσκυνούσαν και ασπάζονταν την αγιογραφία του πατέρα Αντωνίου μαζί με τις υπόλοιπες εικόνες του Ναού.

Επιπλέον, αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το τρίτο παιδί του πατέρα Αντώνιου με την πρεσβυτέρα, δεν βαφτίστηκε Νώε τυχαία καθώς όπως λένε ήθελε να δώσει ένα «σημάδι» για τον ρόλο που είχε αναλάβει.

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το κλίμα μυρίζει εκλογές, πρώτη και αυτοδύναμη η ΝΔ»

Πατέρας Αντώνιος: «Είναι όλα ψέματα»

Όσο οι έρευνες των αρχών συνεχίζουν, ο πατέρας Αντώνιος επιμένει ότι όλα είναι ψέματα και πως όλες οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες για κακοποιητικές συμπεριφορές και οικονομικές ατασθαλίες στην «Κιβωτό» θα πέσουν στο κενό.

Συγκεκριμένα, με τοποθέτηση που έκανε μέσω κύκλων, ο ιερέας κάνει λόγο για «κακή κατασκευή σεναρίων». Σύμφωνα με τον Alpha, υποστηρίζει πως όλα είναι ψέματα και πως «ο χρόνος θα δείξει και ο κόσμος θα καταλάβει. Θα δουν όλοι ότι δεν υπάρχει τίποτα.

Είναι όλα ψέματα. Δεν έχω κάνει κάτι. Ο,τι έκανα στη ζωή μου καλύτερα είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, τα οποία είναι όλο το έργο μου στην Εκκλησία», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εν λόγω κύκλοι.