Όλο και πιο βαθιά μπαίνουμε στην λαγότρυπα όσον αφορά την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις για τα οικονομικά στοιχεία της ΜΚΟ και την «εύρεση» του Πάτερ Αντώνιου, συνελήφθη και η υπεύθυνη της δομής Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι αστυνομικοί – στο πλαίσιο της έρευνας από την Οικονομική Αστυνομία – έκαναν ελέγχους στη συγκεκριμένη δομή.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όπλο σε ένα κλειδωμένο συρτάρι.

Η τωρινή υπεύθυνη της δομής υποστήριξε πως δεν είναι δικό της το όπλο και το είχε εκεί ο προηγούμενος.

Οι αστυνομικοί, όμως, προχώρησαν στη σύλληψή της και ενημέρωσαν και την Εισαγγελία. Μάλιστα, τώρα γίνονται έλεγχοι για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει το όπλο.

Μάλιστα, θα γίνει και βαλλιστική εξέταση.

Η υπεύθυνη της δομής που συνελήφθη είναι η κοινωνική λειτουργός.

Όπως έγινε γνωστό, η έφοδος έγινε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν φύλλο και φτερό τα οικονομικά της δομής.

Τέλος, αποκαλύφτηκε ότι η δομή φιλοξενίας της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα είναι χωρίς άδεια λειτουργίας.

Παρά τις αλλεπάλληλες επισημάνσεις του δήμου Καλαμάτας και της περιφέρειας Πελοποννήσου προς την οργάνωση, απ’ ό,τι φαίνεται κανένας αρμόδιος δεν ασχολήθηκε προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας της εν λόγω δομής.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις 20χρονης που την ανάγκασαν σε έκτρωση – Τι ανέφερε για τον πατέρα Αντώνιο στη Σκορδά | intronews.gr