Ο 66χρονος λυράρης από το Ηράκλειο Κρήτης, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και μαστροπεία 11χρονου αγοριού, βρέθηκε σήμερα, Τρίτη (28/3) ενώπιον του Εισαγγελέα ενώ πλήθος κόσμου βρισκόταν έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου, την ώρα μεταφοράς του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση.

Στη συνέχεια ο 66χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου.

Ο 66χρονος αρνήθηκε κάθε κατηγορία λέγοντας πως δεν ισχύουν όλα αυτά που ανέφερε το 16χρονο, σήμερα, αγόρι.

Λυτρωμένος δηλώνει ο ανήλικος- θύμα του μουσικού

Ο 15χρονος δηλώνει σήμερα λυτρωμένος και παροτρύνει άλλα παιδιά, που βρίσκονται ή έχουν βρεθεί στην θέση του να σπάσουν την σιωπή τους και να ανοίξουν τα στόματά τους… Να νικήσουν τον φόβο τους και να λυτρωθούν. «Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν !», είναι το μήνυμα που στέλνει σήμερα ο 15χρονος. Την ίδια ώρα και η μητέρα του ζητά να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονουγια να προστατευτούν και άλλα παιδιά.

«Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν τα παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση… Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου», λέει η μητέρα του θύματος. Την ίδια ώρα, στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ένας γιατρός.