Μία φρικιαστική πρακτική που μόνο σε ταινίες έχουμε δει επέλεξαν κάποιοι υπάνθρωποι στην Σαντορίνη, οι οποίοι για προσωπικές τους διαφορές με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας του Καμαριού, Μαριάννα Πελέκη, σκότωσαν και κρέμασαν γατάκι από την πόρτα της.

Οι άγνωστοι αφού σκότωσαν μικρό ζώο το έβαλαν σε σακούλα και στην συνέχεια το κρέμασαν στο πόμολο της εξωτερικής πόρτας της οικίας της προέδρου, σύμφωνα με πληροφορίες από το santorinipress.gr.

Η πρόεδρος ενημέρωσε αμέσως το Α.Τ. Θήρας και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων.

H κοινοτάρχης «πάγωσε» όταν κατάλαβε τι περιέχει η σακούλα που ήταν κρεμασμένη από το πόμολο της πόρτας της. Η Πελέκη ανέφερε ότι δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι δράστες αλλά θεώρησε πως η πράξη αυτή έρχεται να συμπληρώσει απειλές που έχει δεχθεί στο παρελθόν. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι δεν αποκλείεται η κτηνωδία να αποτελεί κάποιου είδους μήνυμα με αποδέκτη την ίδια.

Το κανάλι της Σαντορίνης έχει στη διάθεσή του πληθώρα από φωτογραφίες από το έγκλημα κατά του μικρού ζώου, οι οποίες αγγίζουν τα όρια της φρίκης. Το ζωάκι βασανίστηκε με απίστευτο μένος απ΄τους άγνωστους, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία για να λογοδοτήσουν για την πράξη τους. Η εκτέλεσή του θυμίζει την μαφιόζικη πρακτική που είχε ακολουθηθεί στην ταινία «Ο Νονός» του 1972.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον η βία κατά των ζώων τιμωρείται και μάλιστα αυστηρά, έτσι αναζητούνται από τις αρχές ο/οι δράστες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Shutterstock.com

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Βενζίνη: Στα 2,50€ η τιμή της μέσα στη βδομάδα – Έρχεται το Fuel Pass 2;

Julian Assange: Πράσινο φως από Βρετανία για να εκδοθεί στις ΗΠΑ – Κινδυνεύει με ποινή κάθειρξης 175 ετών

Ακραίο περιστατικό revenge porn – Ανήλικος εκβίαζε τον πατέρα 14χρονης ότι θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της