Η υπόθεση με το κύκλωμα μαστροπείας που άνοιξε από τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, έχει όπως φαίνεται πολλά παρακλάδια. Και κανείς δεν ξέρει σε ποιους καταλήγουν αυτά. Το βέβαιο είναι πως έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος στο κοινωνικό #metoo, ένα χρόνο μετά τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής. Τώρα, στο στόχαστρο μπαίνουν κι άλλοι κλάδοι, κυρίως επιχειρηματίες, αλλά όχι μόνο.

Ο Μικρός Πριγκιπάκος, ο άνθρωπος που μέσα από το προφίλ του στο Instagram έγινε γνωστή και η υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου και η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό και ανέφερε τα στοιχεία που γνωρίζει στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο συγκεκριμένος ακτιβιστής αποκάλυψε πως το κύκλωμα μαστροπείας έχει δύο παρακλάδια, ένα στην Αθήνα κι ένα στη Θεσσαλονίκη, ενώ ενημερώθηκε πως μέχρι και χθες το βράδυ γινόντουσαν καλέσματα σε κοπέλες για να παρευρεθούν σε πάρτι που καταλήγουν σε σεξουαλικές πράξεις.

Το ζήτημα στην όλη υπόθεση, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, είναι πως ακολουθείται μια τακτική νάρκωσης κάποιων κοριτσιών. Ο Μικρός Πριγκιπάκος κάνει λόγο για εμπλοκή αθλητών, παικτών και επιχειρηματιών που δρουν στις δύο πόλεις. Έκανε χαρακτηριστικά λόγο για πυγμάχους και για πρόσωπα από ριάλιτι που έγιναν διάσημα και ενεπλάκησαν με το κύκλωμα μαστροπείας, απέναντι στο οποίο βρίσκεται η 24χρονη μετά και την εισαγγελική έρευνα.

https://www.youtube.com/watch?v=BhdpmgF6Cgk