Στιγμές μεγάλες έντασης σημειώνονται το τελευταίο διάστημα, ιδίως μετά τη θάνατο του 17χρονου Χρήστου, έπειτα από συμπλοκή με αστυνομικό στο Λεοντάρι. Δεν είναι μόνο τα επεισόδια που σημειώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας όπου υπάρχουν οικισμοί Ρομά, δεν είναι μόνο ο τραυματισμός του δημάρχου Αλιάρτου, αλλά είναι και τα μηνύματα εκδίκησης, μίσους και υποκίνησης σε βία.

Ένα από αυτά είχε ανεβάσει πριν από μερικές ώρες ο Λ.Ν. ο οποίος είναι κι αυτός Ρομ και ισχυρίζεται πως όταν θα έρθει η ώρα, όταν θα φτάσει κάποια στιγμή η χώρα σε πόλεμο, τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι της φυλής θα κυνηγούν να σκοτώσουν Έλληνες και πρωτίστως τους αστυνομικούς.

Μετά από αυτή την ανάρτηση, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για να αξιολογήσουν το βίντεο, ενώ δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος άνδρας να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Στο βίντεο ο νεαρός Ρομ σημειώνει πως δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώνει κόσμο και δη τους συμπατριώτες του, διότι είναι όλοι ρατσιστές:

«Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Γαμ… . ο κράτος ο Ελληνικός, γαμ… η Ελληνική. Γαμ… όλοι. Πουτ… Δολοφόνοι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το βίντεο αυτό κατέβηκε από τα κοινωνικά δίκτυα.

Λεοντάρι: Ειδική εντολή στους αστυνομικούς ενόψει 17 Νοέμβρη

Σε πλήρη επιφυλακή καλούνται να βρίσκονται οι Αρχές το επόμενο διάστημα καθώς πλησιάζει η επέτειος του εορτασμού της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Σε κάθε περίπτωση, επειδή το κλίμα είναι τεταμένο και λόγω του αδόκητου χαμού του 17χρονου, έχει ήδη δοθεί ειδική εντολή στους αστυνομικούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο.

Photo credits: Evrokinissi (Αρχείου)