Η δικανική γλώσσα είναι μια γλώσσα που δεν επηρεάζεται εύκολα από νεολογισμούς και το slung. Στην περίπτωση του Light όμως το είδαμε κι αυτό. Πιο συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του μίλησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την υπόθεση της σύλληψης του πελάτη τους, μετά από stories που ανάρτησε, όπου είχε στη ζώνη του όπλα της ελληνικής αστυνομίας και ανέφεραν ότι τα πιστόλια τα δανείστηκε από 3 θαμώνες του κλαμπ στο Κολωνάκι, με στόχο να…φλεξάρει.

Το flexing ή φλεξάρισμα, είναι μια διαδικασία στην οποία επιδεικνύεις τα υλικά αγαθά σου, το σώμα του, την κοινωνική σου θέση, οτιδήποτε εν πάση περιπτώσει σε αφορά και θεωρείς ότι σε καθιστά ανώτερο. Ο όρος αυτός αποτέλεσε βασικό κομμάτι της επιχειρηματολογίας των δικηγόρων του Light, οι οποίοι δήλωσαν πως ο πελάτης τους δεν αγόρασε τα όπλα, ούτε του ανήκουν. Απλώς τα ζήτησε για να βγάλει ένα story στο Instagram και μετά τα έδωσε πίσω.

«Έχει απομονωθεί ένα στιγμιότυπο από 10 stories όπου φαίνεται η ζώνη του η οποία ανήκει σε μια πολύ γνωστή εταιρεία. Από τα 10 stories έχει απομονωθεί μόνο ένα… σε όλα τα άλλα φαίνεται μόνο η ζώνη του που δε φέρει πάνω της τίποτα πέρα από τη γνωστή αγκράφα με το λογότυπο. Η εκδήλωση έγινε σε πολύ γνωστό κλαμπ της Αθήνας το οποίο έχει μια από τις αυστηρότερες εισόδους. Δεν τραγουδούσε εκεί, είχε πάει ως καλεσμένος. Είναι ένα μαγαζί που παίζεται τέτοια μουσική. Ήταν μια εκδήλωση με πολλούς καλλιτέχνες της τραπ σκηνής.

O Light είναι ένας άνθρωπος που στο σύνολο, η μουσική του, αρέσει. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει οποιονδήποτε έρχεται να του μιλήσει. Ένας άνθρωπος πολύ φιλικός που ποτέ δεν έχει σηκώσει τη μύτη του ψηλότερα. Όταν έρχεται κάποιος να σου ζητήσει να βγάλετε μια φωτογραφία, δε μπορείς να ξέρεις ποιος είναι.

Πήγαν τρία παιδιά να βγάλουν μια φωτογραφία. Τα παιδιά που πάνε εκεί ακούν ραπ-τραπ μουσική. Η ιδιοτυπία αυτής της μουσικής έχει τα crew που βγάζουν τα δικά τους τραγούδια. Έχω την ενημέρωση από τον Light ότι τα παιδιά αυτά τελείωσαν ένα κλιπ εκεί κοντά και μετά πήγαν στο μαγαζί. Ο Light είδε τα όπλα και αφού βγάλανε φωτογραφία τους τα ζήτησε για να βγάλει το στορι για να φλεξάρει τη ζώνη, όχι τα πιστόλια. Ήθελε να το κάνει λίγο πιο western».

Όσο για τα ναρκωτικά που βρήκαν στο αυτοκίνητό του Light οι αστυνομικοί, ο Γιώργος Κριεμάδης, ένας από τους δύο δικηγόρους του τράπερ, εξήγησε πως πρόκειται για νόμιμη κάνναβη που μπορείς να την αγοράσεις από το περίπτερο.

«Τα δήθεν ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του Light τα προμηθεύεσαι από το περίπτερο. Είναι νόμιμα. Αν πάτε στο περίπτερο της γειτονιάς σας, θα το βρείτε. 8 στα 10 περίπτερα έχουν τέτοια προϊόντα. Ήταν σφραγισμένα τα “ναρκωτικά”. Η συγκεκριμένη μάλιστα εταιρεία είναι και χορηγός του τραγουδιστή και στα τελευταία video clip του, όπου αναρτώνται οι χορηγοί, φαίνεται η συγκεκριμένη ετικέτα.

Είναι απόλυτα νόμιμα η συγκεκριμένη κάνναβη, αν θέλει κάποιος μπορεί να την καπνίσει. Αν εγώ σας τραβήξω μια φωτογραφία, για να κάνω μια παράφραση με τα όπλα, θα μπορούσα να σας κατηγορήσω ότι η συγκεκριμένη ουσία στο φακελάκι που κρατάτε, είναι ναρκωτική ουσία. Έχει σταλεί ήδη δείγμα στο χημείο του κράτους προκειμένου να αποδειχθεί ότι δεν είναι ναρκωτική ουσία. Του έχουν καταγγελθεί πλημμεληματικού τύπου κατηγορίες αν και είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά».

https://www.youtube.com/watch?v=mKXAa93_jfM