Τα στοιχεία των δύο αγνώστων δραστών που με περίσσιο θράσος εισέβαλλαν σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο, αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δράστες απείλησαν και χτύπησαν με τσεκούρι έναν υπάλληλο και άρπαξαν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο, αποσπώντας λεία πλέον των 25.000 ευρώ.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/11), όταν ένα αυτοκίνητο πάρκαρε μπροστά στο κατάστημα στο βενζινάδικο. Το εν λόγω όχημα απαθανατίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας, ωστόσο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Απ’ αυτό βγήκαν δύο άνδρες, ο ένας ιδιαίτερα μεγαλόσωμος, ο οποίος μάλιστα κυκλοφορούσε με ένα μεγάλο τσεκούρι.

Απείλησαν τον υπάλληλο και τον οδήγησαν στα ενδότερα του καταστήματος. Μέσα σε δύο λεπτά χτύπησαν με το τσεκούρι τον υπάλληλο, ενώ ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο. Έπειτα εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί έχουν «φάει» τον κόσμο στον Ασπρόπυργο προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο επικίνδυνους άνδρες οι οποίοι φέρονται να μιλούσαν ελληνικά. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΤΑ Ασπροπύργου.

Ληστεία με τσεκούρι σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο