Τα πράγματα στη ζωή της Liz Truss δεν πάνε και πολύ καλά τελευταία. Η παραίτησή της ως πρωθυπουργός της Βρετανίας, μόλις λίγες ημέρες μετά την εκλογή της, ήταν σίγουρα το κερασάκι στην τούρτα, ωστόσο η Βρετανίδα πολιτικός έχει και κάποιες άλλες ατυχίες.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη πήρε λαχτάρα μεγάλη με την κάρτα πληρωμών της αφού παρουσιάστηκε πρόβλημα ενώ βρισκόταν στο εστιατόριο BRIX LDN, όπου γευμάτιζε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, όταν έφτασε η ώρα της πληρωμής η κάρτα της απορρίφθηκε, επομένως αναγκάστηκε να ζητήσει δανεικά από μία φίλη της. Βέβαια, ο εκνευρισμός της ήταν διάχυτος, κάτι που πρόσεξαν οι υπόλοιποι θαμώνες του εστιατορίου.

Διαβάστε ακόμη: Στο δρόμο που χάραξε ο Musk: Ο Mark Zuckerberg θα ανακοινώσει χιλιάδες απολύσεις σε Facebook και Instagram

Μάλιστα, ένας από τους αυτούς είπε στη Sun: «Το εστιατόριο είχε πολύ κόσμο και η Liz Truss γευμάτιζε με μια φίλη της. Όταν ο σερβιτόρος έφερε το μηχάνημα για να πληρώσει τον λογαριασμό, η κάρτα της απορρίφθηκε. Μπορούσες να καταλάβεις ότι είχε εκνευριστεί και προσπάθησε ξανά. Η φίλη της μπήκε στη μέση για να εξοφλήσει το λογαριασμό. Όλοι στο εστιατόριο μπορούσαν να δουν τι συνέβαινε και κάποιοι έκαναν αστεία για το ότι προφανώς δεν παίρνει πια τον μισθό του πρωθυπουργού».

Ο λογαριασμός της λέγεται πάντως πως ήταν κάτω από 20 λίρες. Δεν πειράζει Truss, έχει συμβεί σε όλους μας.