Μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η εξιχνίαση της υπόθεσης μαζικής δολοφονίας στη Λούτσα, πόσω μάλλον ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών, ωστόσο στην ΕΛΑΣ προχωρούν βήμα βήμα για να λύσουν το μυστήριο.

Ήδη, όλα όσα εντοπίστηκαν μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν τα έξι θύματα της μαφιόζικης επίθεσης έχουν σταλεί σε εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζονται ώστε να δώσουν, αν μπορούν να δώσουν, έξτρα στοιχεία στο Ανθρωποκτονιών. Μεγάλο βάρος έχει πέσει στην ανάκτηση δεδομένων από τα κινητά των θυμάτων, όπως επίσης και στον Τούρκο που συνελήφθη χθες στο Ελευθέριος Βενιζέλος με πλαστά διαβατήρια και σφαίρες, καθώς εκτιμάται ότι σχετίζεται με το φονικό στη Λούτσα.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, εικάζεται ότι πιθανότατα οι έξι Τούρκοι, που σχετίζονταν με κύκλωμα το οποίο εξειδικεύεται στο εμπόριο ναρκωτικών αλλά και με τον τούρκο αρχιμαφιόζο, Μπαρίς Μπογιούν, είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχαν άτομα που τους έψαχναν κι έκαναν μια απόπειρα να φύγουν άρον άρον από τη Λούτσα και πολύ περισσότερο από την Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται, δε, να μπήκαν στο αυτοκίνητο με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά να τους πρόλαβαν οι δολοφόνοι τους, παγιδεύοντάς τους πολύ κοντά στο σπίτι που είχαν ως κρησφύγετο.

Πρόκειται για ένα Airbnb το οποίο βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, μόλις 5 λεπτά από το σημείο όπου τους εκτέλεσαν.