Μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι έξι που έπεσαν νεκροί από τα πυρά αγνώστων στη Λούτσα, δημοσιεύει σήμερα η τουρκική εφημερίδα Milliyet.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα, νεκρός έπεσε ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του αρχιμαφιόζου Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία», καθώς και οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Λούτσα

Η Milliyet δημοσιεύει και τη φωτογραφία που ανέβηκε στο Tik Tok με τα πρόσωπα των θυμάτων, ένα Χ πάνω στο κορμί του καθενός καθώς και το μήνυμα «πήραμε την εκδίκησή μας».

Λούτσα

Φύλλο και φτερό κάνουν οι Αρχές όσα βρέθηκαν στο σπίτι των έξι – Τους πρόλαβαν πριν φύγουν εκτός Ελλάδος

Μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η εξιχνίαση της υπόθεσης μαζικής δολοφονίας στη Λούτσα, πόσω μάλλον ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών, ωστόσο στην ΕΛΑΣ προχωρούν βήμα βήμα για να λύσουν το μυστήριο.

Ήδη, όλα όσα εντοπίστηκαν μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν τα έξι θύματα της μαφιόζικης επίθεσης έχουν σταλεί σε εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζονται ώστε να δώσουν, αν μπορούν να δώσουν, έξτρα στοιχεία στο Ανθρωποκτονιών. Μεγάλο βάρος έχει πέσει στην ανάκτηση δεδομένων από τα κινητά των θυμάτων, όπως επίσης και στον Τούρκο που συνελήφθη χθες στο Ελευθέριος Βενιζέλος με πλαστά διαβατήρια και σφαίρες, καθώς εκτιμάται ότι σχετίζεται με το φονικό στη Λούτσα.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, εικάζεται ότι πιθανότατα οι έξι Τούρκοι, που σχετίζονταν με κύκλωμα το οποίο εξειδικεύεται στο εμπόριο ναρκωτικών αλλά και με τον τούρκο αρχιμαφιόζο, Μπαρίς Μπογιούν, είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχαν άτομα που τους έψαχναν κι έκαναν μια απόπειρα να φύγουν άρον άρον από τη Λούτσα και πολύ περισσότερο από την Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται, δε, να μπήκαν στο αυτοκίνητο με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά να τους πρόλαβαν οι δολοφόνοι τους, παγιδεύοντάς τους πολύ κοντά στο σπίτι που είχαν ως κρησφύγετο.

Πρόκειται για ένα Airbnb το οποίο βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, μόλις 5 λεπτά από το σημείο όπου τους εκτέλεσαν.