Την ώρα που οι έρευνες για την πλήρη εξιχνίαση του ανεπανάληπτου μακελειού στη Λούτσα συνεχίζονται, μία όχληση από έναν άνδρα προς την ΓΑΔΑ, σήμανε συναγερμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας νεαρός, τουρκικής καταγωγής ισχυρίζεται πως γνωρίζει ποιοι ήταν εκείνοι που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τους έξι Τούρκους ποινικούς στο φρικτό επεισόδιο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/10). Ο εν λόγω άνδρας, και αυτός τουρκικής καταγωγής κάλεσε τις Αρχές υπογραμμίζοντας πως γνωρίζει εκείνους που πυροβόλησαν χωρίς έλεος τους έξι άνδρες που ανήκαν σε παρακλάδι της τουρκικής Μαφίας.

Σύμφωνα με αναφορές, ο άνδρας βρέθηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει τα όσα γνωρίζει, ενώ κατά τις ίδιες πηγές αιτήθηκε προστασίας, καθώς φοβάται για τη ζωή του.

Από εκεί και πέρα όμως, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωσή του αντιμετωπίζεται με προσοχή αλλά και ταυτόχρονα καχυποψία, αφού οι πληροφορίες που φέρεται να μεταφέρει δεν συνάδουν με τα όσα έχουν ανακαλύψει εδώ και εβδομάδες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται πως το Ανθρωποκτονιών σε συνεργασία τόσο με την ΕΥΠ όσο και με την Αντιτρομοκρατική έχουν συνθέσει ένα λεπτομερέστατο παζλ αναφορικά με τα όσα συνέβησαν εκείνο το απόγευμα στη Λούτσα και έχουν μία πραγματικά καλή εικόνα αναφορικά με την κατεύθυνση των ερευνών.

Επίσης, πληροφορίες του intronews.gr αναφέρουν πως στη σύνθεση του παραπάνω «μωσαϊκού» καθοριστικό ρόλο έχει παίξει ένας ακόμη Τούρκος, ένας 7ος της μακάβριας παρέας στη Λούτσα, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές ως μάρτυρας.

Λούτσα: Αμφιβολίες για τον νέο Τούρκο μάρτυρα