Ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας και φάνηκε να παίρνει αποστάσεις από την σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, μαζί με τον δικηγόρο του, με μαύρα ρούχα και γυαλιά. Φάνηκε ανενόχλητος από τις αποδοκιμασίες που ακούγονταν.

Προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της. Ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχουν «αδιάσειστα στοιχεία» κατά της συζύγου του. Να σημειωθεί ότι ερευνώνται εκ νέου οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ πιθανόν θα γίνει εκταφή και στην σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού.

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να το πιστέψω είμαι σοκαρισμένος», δήλωσε ο 30χρονος στις κάμερες. «Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα, ήταν υπόδειγμα μητέρας. Είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι και με τις αρχές. Μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δώσει την παραμικρή υποψία».

Ακόμα, ανέφερε ότι δεν έχει καταθέσει αίτημα διαζυγίου και ότι δεν έχει επικοινωνία με την 33χρονη κατηγορούμενη. «Την πρώτη ημέρα μιλήσαμε, τις υπόλοιπες δεν απάντησα» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο των παιδιών του.

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι και επίσημα αντίδικος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ ο ίδιος την αποκαλεί πλέον «κατηγορούμενη», κάτι που μαρτυρά ότι αποστασιοποιείται από εκείνη.

https://www.youtube.com/watch?v=EsQ_7WuDTBE

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Πάτρα: Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης;

Πώς το Κίεβο χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να σώζει ζωές – «Γίναμε μια μεγάλη startup»

Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Εντοπίστηκε ένας νεκρός