Εικόνες απίστευτης αγριότητας περιέγραψε η 34χρονη Καμερουνέζα που υπέφερε για τουλάχιστον δύο χρόνια στα χέρια του 40χρονου αστυνομικού. Μέρα με τη μέρα, νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια διαμορφώνοντας μία επαναλαμβανόμενη διαβολική παράσταση.

Πρόκειται σαφώς για την ιστορία της εκδιδόμενης Καμερουνέζας, η οποία βρέθηκε ξαφνικά έρμαιο στα χέρια του αστυνομικού, ο οποίος την προσέγγισε με σκοπό της πουλήσει εκδούλευση και εν τέλει να καταλήγει στην πλήρη χειραγώγησή της και στην οικονομικής της αφαίμαξη.

Απ’ όσα κατέθεσε η 34χρονη στο Εσωτερικών Υποθέσεων, ελάχιστα είναι αυτά τα οποία η γυναίκα δεν είχε υποστεί. Μέσα στα δύο χρόνια ο 40χρονο την απειλούσε πως αν δεν υπακούει στις επιθυμίες του θα την συλλάμβανε, θα μεσολαβούσε για την απέλασή της, ακόμα πως θα την έκλεινε σε ψυχιατρείο ή και θα τη σκότωνε.

Παράλληλα από την ψυχολογική βία, υπήρχε και η σωματική, καθώς η 34χρονη φέρεται να έχει υποστεί δεκάδες βιασμούς, ενώ ο 40χρονος την είχε χτυπήσει ενώ επιδίωξε κάποια στιγμή να την στραγγαλίσει.

«O αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι… 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά», είπε η 34χρονη στο Star, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που ήθελε τον 40χρονο να της έχει τάξει… γάμο για να την προστατεύει αλλά και για να εξασφαλίσει μόνιμη διαμονή στη χώρα.

Καθημερινοί βιασμοί για την 34χρονη

Η 34χρονη παρουσιάστηκε την περασμένη Κυριακή (1/10) στις Αρχές και παρουσία ειδικού ψυχολόγου κατέθεσε τα όσα βίωσε στα χέρια του 40χρονου αστυνομικού με καταγωγή από την Καβάλα, ο οποίος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας. Το μαρτύριο της κοπέλας διήρκησε τουλάχιστον δύο χρόνια και μάλιστα η κοπέλα, αφού δεν μπορούσε να διαφύγει από τους εκβιασμούς του, αποπειράθηκε να πηδήξει από το μπαλκόνι και ν’ αυτοκτονήσει.

Οι δυο τους κατά πληροφορίες γνωρίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πιάτσα της οδού Χαλκοκονδύλη. Εκεί 40χρονος υπαρχιφύλακας της υποσχέθηκε πως θα την προστατεύει και ξεκίνησε η χειραγώγησή της. Ο 40χρονος μάλιστα την πήγαινε σε διάφορα ραντεβού με σκοπό να συνευρεθεί με πελάτες της και της αποσπούσε το σύνολο των χρημάτων, ενώ και αυτός με τη σειρά του τη βίαζε και μάλιστα παρά φύση, παρά τη σθεναρή αντίσταση της κοπέλας, η οποία υπέκυπτε από απανωτά βίαια χτυπήματα.

Η σύλληψη

Ο 40χρονος εν τέλει συνελήφθη από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., όταν κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, εκείνος την κάλεσε στο τηλέφωνο! Εκεί οι αστυνομικοί την παρότρυναν να του πει πως βρίσκεται με πελάτη και πως έχει συγκεντρώσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Οι αστυνομικοί της έδωσαν 500 ευρώ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και το ίδιο βράδυ, εκείνη τα έδωσε στον 40χρονο κατ’ απαίτησή του. Οι Αρχές εισέβαλλαν στο διαμέρισμα του 40χρονου και αφού διαπίστωσαν πως είχε πάρει τα χρήματα, του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., παράλληλα με την προσωρινή κράτηση του αστυνομικού, διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ και ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

«Σχετικά με σύλληψη αστυνομικού για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση στην Αττική, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα».