Στην ίδια «σειρά» με τους κορυφαίους μαχητές του αθλήματος στην Ελλάδα, ήταν ο 44χρονος προπονητής, Α.Δ., ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων με τις κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Ο κατηγορούμενος προπονητής υπήρξε αθλητής σε επίπεδο πρωταθλητισμού και μέλος της Εθνικής ομάδας Τάε Κβον Ντο, μεταξύ των κορυφαίων αθλητών στο εν λόγω μαχητικό σπορ, που ανέδειξε ποτέ η χώρα μας.

Πατέρας ενός ανήλικού παιδιού, ο κατηγορούμενος προπονητής ασκούσε το επάγγελμά του σε σύλλογο κοντά στο άλσος Ηλιούπολης.

Θυμίζουμε πως η υπόθεση έρχεται στην επιφάνεια λίγες μόνος ώρες μετά την οριστική καταδίκη του περιβόητου προπονητή τένις, που αντιστοίχως είχε ασελγήσει σε τέσσερα ανήλικα κορίτσια.

Ο 44χρονος κατηγορούμενος προπονητής «φούσκωνε» τα μυαλά των μικρών αθλητριών και τις καλούσε να λάβουν μέρος στο αγωνιστικό τμήμα του Ταε Κβον Ντο του εν λόγω συλλόγου της Ηλιούπολης, εξασφαλίζοντας έτσι πως θα έκανε μαζί τους πολύωρες ατομικές προπονήσεις. Το αποτέλεσμα είναι να τις «ξεμοναχιάζει» σε χώρο του γυμναστηρίου είτε στο σπίτι του, για να κάνει αυτά που είχε στο νοσηρό μυαλό του.

Να σημειώσουμε πως οι κοπέλες που έπεσαν θύμα στις ορέξεις του κατηγορούμενου προπονητή, είναι πλέον ενήλικες.