Στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Αλβανού μεγαλοεργολάβου από τη μαφία στη Μύκονο τον Νοέμβριο του 2022 εμπλέκονται όπως προκύπτει από την έρευνα της Αστυνομίας, οι δύο ομοεθνείς του (34 και 24 ετών) οι οποίοι συνελήφθησαν πρόσφατα μετά από καταδίωξη κοντά σε εμπορικό κέντρο στην Αθήνα.

Το χτύπημα της μαφίας της Μυκόνου από γραφείο συμβολαίων ξυλοδαρμού έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας, με θύμα έναν εργολάβο. Οι απειλές με το όπλο και τα άγρια χτυπήματα με τη σιδερόβεργα των μπράβων, σοκάρουν.

Ο ΣΚΑΪ έφερε στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο από τον Νοέμβριο του 2022, όταν ένας 34χρονος Αλβανός και ένας 24χρονος συμπατριώτης του, μπαίνουν σε γραφείο εργολάβου στη Μύκονο και τον ξυλοκοπούν.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της Αστυνομίας, μπήκαν με πιστόλια και σιδερόβεργες στο γραφείο του εργολάβου. Ο ένας τον κράτησε από τον λαιμό και ένας δεύτερος τον χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι και τα πόδια.

Ο εργολάβος καταφέρνει και αποσπάσει το πιστόλι που κρατούσε ο δράστης με τη σιδερόβεργα, καθώς το είχε αφήσει πάνω σε ένα γραφείο, και επιτέθηκε εναντίον τους. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αφού απέσπασαν περίπου 40.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες είχαν συλληφθεί έπειτα από καταδίωξη της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας και ο 34χρονος φέρεται να είναι υπεύθυνος και για το συμβόλαιο ξυλοδαρμού ενός ακόμη εργολάβου στη Μύκονο, ηλικίας 44 ετών.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο είχε εκτελεστεί τον Σεπτέμβριο του 2020 στο νησί των ανέμων.

Τότε, ο δράστης, είχε επιτεθεί και πάλι με σιδερόβεργα κατά του 44χρονου, την ώρα που έβγαινε από το αμάξι του, προκαλώντας του κατάγματα σε χέρια και πόδια.

Πριν δεχτεί την επίθεση είχε κάνει καταγγελία για αυθαίρετες κατασκευές στο νησί.