Η καθαριότητα τελικά είναι προνόμιο των λίγων. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή, ούτε καν το μπάνιο. Η Mila Kunis και Ashton Kutcher αποκαλύπτουν ότι για εκείνους το αφρόλουτρο δεν είναι αναγκαίο, ενώ πλένουν τα παιδιά τους -την 6χρονη Wyatt Isabelle Kutcher και τον 4χρονο Dimitri Portwood Kutcher- μόνο όταν η βρωμιά είναι ορατή με γυμνό μάτι. Θα σκέφτεται τώρα κανείς αν κάνουν απλά οικονομία, ωστόσο το θέμα είναι βαθιά φιλοσοφημένο.

Το ζευγάρι έκανε γνωστές τις απόψεις του περί προσωπικής υγιεινής στο podcast του Experience Expert, όταν οι παρουσιαστές ξεκίνησαν συζήτηση σχετικά με το πόσο συχνά πλένονται. Ο παρουσιαστής επέμενε ότι η συμπαρουσιάστριά του δεν θα έπρεπε να αφαιρεί τα φυσικά έλαια του δέρματος με αφρόλουτρο κάθε μέρα, μια άποψη που βρήκε σύμφωνο τους Kunis-Kutcher.

Η παρουσιάστρια, Monica Padman, μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα ακούει, έκανε το εύλογο ερώτημα: «Ποιος σας έμαθε να μην πλένεστε;». Η Kunis της απάντησε λέγοντας ότι μικρή δεν είχε ζεστό νερό, οπότε συνήθισε να μην κάνει συχνά ντουζ. Την συνήθεια αυτή την περνάει τώρα και στα παιδιά της.

Ο Aston Kutcher συμπλήρωσε ότι δεν χρειάζεται να πλένεις τα παιδιά σου αν δεν είναι ορατή η βρωμιά. Μάλλον θα πρέπει να βουτήξουν σε ένα λάκκο με λάσπη και να κυλιστούν πάνω σε αυτή για να πείσουν τους γονείς τους να τα πλύνουν, αλλά δεν παίρνουμε και όρκο.

Πάντως και οι ίδιοι δεν είναι φανς του αφρόλουτρου, ενώ υπάρχουν ζώνες που επιλέγουν να πλύνουν. «Πλένω τις μασχάλες μου και τον καβάλο μου καθημερινά και τίποτε άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Kutcher. Το παράδοξο είναι ότι και οι δύο τους πιστεύουν ότι το πρόσωπο χρειάζεται καθημερινή φροντίδα. «Έχω την τάση να ρίχνω λίγο νερό στο πρόσωπό μου μετά από κάθε προπόνηση για να αφαιρέσω όλα τα άλατα» είπε ο Kutcher. Από την άλλη, η Kunis τόνισε ότι πλένει το πρόσωπό της δύο φορές την μέρα.