H Mila Kunis και o Ashton Kutcher βοήθησαν να συγκεντρωθούν δωρεές αξίας άνω των 18 εκατομμυρίων δολαρίων για τον λαό της Ουκρανίας μετά τη ρωσική εισβολή. Η Kunis, με καταγωγή από το Chernivtsi της Ουκρανίας, μέσα από το Instagram του συζύγου της ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι η καμπάνια «Stand With Ukraine» βρίσκεται κοντά στο να πετύχει τον στόχο των 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Kunis και Kutcher ξεκίνησαν τη σελίδα τους «Stand With The Ukraine» GoFundMe για να παρέχουν άμεση υποστήριξη στους Ουκρανούς πρόσφυγες και στις ανθρωπιστικές προσπάθειες.

«Είμαστε στα μισά προς το να πετύχουμε τον στόχο μας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη! Θέλαμε απλώς να σας δώσουμε μια γρήγορη ενημέρωση ως προς το πού βρισκόμαστε με τη συγκέντρωση κεφαλαίων. Έχουμε φτάσει στα μισά. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και θέλουμε να πούμε ευχαριστώ σε κάθε έναν από εσάς.

Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου Αμερικανίδα, περήφανη Αμερικανίδα. Λατρεύω όλα όσα έχει κάνει αυτή η χώρα για μένα και την οικογένειά μου, αλλά δεν ήμουν ποτέ πιο περήφανη που είμαι Ουκρανή» ανέφερε η Kunis.

Ο Kutcher είπε ότι έχουν γίνει σχεδόν 50.000 δωρεές στη σελίδα τους στο GoFundMe. «Είμαστε στα μισά του δρόμου. Είμαστε στα 15 εκατομμύρια δολάρια και οδεύουμε προς τα 30 εκατ. Θα το κάνουμε. Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα στον κόσμο που χρειάζεται μόνο ένα χωριό για να επιλυθούν, και υπάρχουν άλλα προβλήματα που απασχολούν τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό είναι ένα από αυτά τα άλλα προβλήματα».

Η Kunis μίλησε για τον Ryan Petersen, τον δημιουργό του Flexport, και τον Brian Chesky, CEO της Airbnb, και αυτοί με την σειρά τους εξήγησαν το πώς θα δαπανηθούν αυτές οι δωρεές. Τόσο ο Petersen όσο και ο Chesky αποκάλυψαν ότι οι δωρεές θα χρηματοδοτούσαν τη στέγαση και το κόστος ζωής για τους Ουκρανούς.